You Are Reading

14

ER6N-ER6F Bracket

TayarGolek.Com Monday, January 26, 2009


 ER6N/ER6F Plat Number Bracket:
HOT ITEM..!!
SAM_5273
 SAM_5274

IMG_4045
Bracket with LED signal.

bike bracket_std
One of the bike was completely installed  with standard signal.

Price : RM40 only
Shipping : RM6


Please contact me  at han@tayargolek.com
I'll reply with the details.


Term:
* Price excluded postage.
* No installation.

14 comments:

Han said...

Mari sunatkan moto korang..ngeh..ngeh..ngeh!! Bukak tail (mudguard) yang lama..pasang bracket terus. Signal lama blh guna..

TayarGolek.Com said...

Perhatian: kalo nak pasang LED signal kene pasang RELAY dule yer!!

izzuddin said...

bro mcm mana nak pasangnye? hehehe

TayarGolek.Com said...

kasi buang ler mudguard belakang..then pasang bracket tu

Anonymous said...

Sesiapa yg taknak mudguard belakang ER6 tu atau nak jual, bolehlah kontek aku.rb99_my@yahoo.com (Nickname :Raob)

Sean said...

A'kum,

Ada lagi tak stock bracket ni?

TayarGolek.Com said...

Sean - salam bro..stock ade..banyakk lagi. Anything Call aku bro

Sean said...

Macam mane nak contact bro?
Brape no ph?

mr.meego said...

ni ada stock lg ke bro??

mr.meego said...
This comment has been removed by the author.
TayarGolek.Com said...

mr.meego - ada lagi bro. Blh email saya utk tempahan di han@tayargolek.com. Sertakan nama, alamat, no h/p dan quantity. Mekasehhh..

Anonymous said...

Salam Bro Han, sy nak cr Side Box & Bracket , windsheid, single seat cover, slider untuk Er6n2012, kat mane blh dpt bro... Tq salam..

TayarGolek.Com said...

Anonymous 11 March - kurang pasti plak samada after market part utk 2012 ni dah ade ke belum. Aku tak pakai 2012 ni agak leak skit info.

Anonymous said...

slm,bro.. bracket ni untuk model 2012 boleh pakai x ?

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com