You Are Reading

1

FERNO 1st Anniversary @ WTR Magazine

TayarGolek.Com Wednesday, September 22, 2010

 

Yooosshh..!

 

Salam geng..

Alhamdulillah..satu lagi artikel dari TayarGolek.Com dah pun published di Majalah WTR (World Tour Rider) Issue ke-14 Aug/Sep 2010. artikel kali ini adalah berkaitan dengan aktiviti kelab iaitu sambautan “FERNO 1st Anniversary” yg telah diadakan pada April 2010.

Tetapi..sedikit pembetulan pada url website FERNO yang sepatutnya adalah  http://er6.my-forums.net  ---> myy bad!!

 

Untuk gambiran2 yang lain2..boleh ushar di http://www.tayargolek.com/2010/04/ferno-1st-anniversary.html

 

So sape2 yang rasa muka kurang ade..cepat-cepat ler dptkan majalah Dwi Bahasa yang Pertama di Malaysia.

 

1

  2

 3

4

Alrite..tu aje utk kali ini..doakan semoga aku terus berkarya sbb bile dh 3 bulan tak ride mana2..dan takde write-up ride story, takut jadi janggal plak nnti..

 

Berhati-hati menunggang geng! Know your limits…

 

adios,

-Han-

1 comments:

Roi said...

Well Done!! Keep up the great work!!

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com