You Are Reading

4

Andalas Bikers ‘TTS Malam Merdeka’ @ R&R Sg.Buloh

TayarGolek.Com Wednesday, September 2, 2009


Yooshhh…!!!
Salam geng…
Rasanye dh lama aku tak tulis citer dgn Andalas Bikers Syndicate (ABS) ni kan..al maklum ler..diorg punya aktiviti mmg byk..cuma timing aku jer tak kene..tp kali dpt gak aku join diorg..
Ahad malam yg lepas  30 Agos 2009(malam Merdeka), geng2 Andalas Bikers Syndicate (ABS) adalah buat  TTS “Malam Merdeka"’ di R&R Sg Buloh. Mmg aku tak tau pon psl TTS mlm tu..tp nasib baik Bro Botak sms aku psl TTS ni seawal 8mlm++..aku plak baca msm tu lepas balik Terawikh..so, OK ler kot join sekejap..visa pon OK..!
Dlm pukul 11mlm..aku baru gerak dr rumah ke R&R Sg Buloh..takde lah jauh dr rumah aku ke sana dlm 20 minit jer…sampai sana diorg pon baru je dlm 5-10minit sampai…dlm 10 buah motor yg join mlm tuu..
kalo korg tgk geng2 ABS mlm tu semua mcm malu2 ler plak..hahaha..
Malu ker control macho??..ape nk malu nyer beb, bukan nk masuk majalah pon..masuk tayar golek jerrr..!

IMG_2399“Masa ni mmg diorg tak perasan ni sbb dtg2 je aku trus snap..kehkehkeh”
IMG_2400"Bro..order air dulu baru syiok menyembang..“
 IMG_2401“Fuhh Tuan Presiden, Bro Lan_CB4..aku ingat minum jer..siap moreh lagi tuuu..”
 IMG_2402“Uiiit!! Botak pon sama? ni stok sahur skali ke beb?”
Aku tak order makanan pon..kenyang lagi daa…minum jer cukup ler..
Mcm2 gak kitorg sembang mlm tu..bincang psl next ride, ride geng ABS kahwin, ride bersama artis, modi psl moto dan byk lagi laa..
ABS ni antara teramai pemilik Honda CB4…blh katakan semua moto cap ‘kepak’..gua je pakai 2 inline..huhuhuhu..tp tak semua pon turn TTS mlm tu..
   IMG_2403 “jappp…1 kali snap bro!”
IMG_2406“diorg ni buat2 serius plak kan..ke terlebih kenyang?”
Kalo blog2 yg lepas, asyik ER6N jer kan..kali ni bg lain la skit..moto2 4 inline…vrooooooomm!!!
IMG_2404 “Dari sisi..nmpk dh cap ‘kepak’ tuu..”
IMG_2405"Dari arah depan..“
R&R Sg Buloh yg menghala ke Utara tak bukak 24jam ler, so dlm 12.30pagi kami pon mula la menggerakkan diri..
Skali diam2 diorg ni ada plan nk ride ke tempat lain plak..ke mana? Tanjung Malim kot? Ke Tapah?.Bro Lan_CB4, komen skit nnti..aku mmg tak join ler…sbb visa sampai pukul 1.00pagi jer.

IMG_2407“Masa utk balik..aku balik rumah ler..”
Lepas isi minyak..3 buah motor termasuk aku patah balik ke arah KL..yg lain2 meneruskan cabaran ride mlm tu menghala ke Utara..aku ingat main2 diorg ni, skali betul2 la diorg nie…
Ok la geng..nnti aku update citer psl ABS ni lagi..
Andalas Bikers Syndicate akan mengadakan Majlis Berbuka Puasa pd 5 Sep 2009 (Sabtu) ni di View Village Restaurant…aku dh hantar nama,so tunggu jer lah story ni nnti…

Adios…













4 comments:

Anonymous said...

Han, malam tue sampai seksyen 13 je...huhuhuhu

Anonymous said...

Salam pd geng2 Tayar Golek semua...

1stly thank pd bro Han yg atas kesudian hadir& byk amik gambar pada mlm TTS Terjah AndalasBikers Syndycate A.B.S.

Ride malam merdeka nie sbnrnyer di Ilhamkn oleh Sedara Botak MG ngn Sedara Faizal CBR9 atas sebab2 boring Malam Merdeka Xde Xtvt hehehe...

Sempat gak dorg calling2 kwn2 last minute & sebab tu la ramai yg Absent cz ade komitmen lain.. ( bwk anak tgk bunga Api ETC)

Pagi tu mmg niat nk ke RnR Tapah tuk bersahur tp memandangkan ramai yg tak pakai proper Riding Gear, kami blk menggunakan Guthrie Highway & terus ke sek13 tuk menjamu Mangga siam bersama Pulut Putih.. Perhhhh mmg best.. yg nie Sedara Botak Mg yg rekemen psl dia ckp "klu hang pa nk kulit putih mcm awek SIAM, makan la pulut ngn mangga sebagai amalan harian" kihkihkih...

Dlm kul 3.30am kami gerak blk kerumah masing2..

LanCB4..

Saya mengambil kesempatan ini utk turut menjemput semua Geng2 utk sama2 kite ke
Majlis berbuka puasa bersama2
ANDALASBIKERS SYNDYCATE
Village View Restaurant
Jalan Reko Kajang
Arrangement akan dibuat oleh Sedara Mayatkarin & Sedara Chuck Hafizie
Atau bleh call terus
Mayatkarin 0162090484
Chuck Hafizie 0123015867
Lancb4 0126559632

Note. kali nie xde sponsor hehehe
kutipan akan dibuat pada masa sebelum majlis bermula.. Insyallah RM15.00 seorg..

Han said...

laaa...seksyen 13 jer ker??kalo wa tau mmg follow ler..nk gak rasa mangga+pulut..

Thanks anyway bro Lan..ini mcm ler komen2 yg aku suke..

Anonymous said...

kalau kat seskyen kat 13 boleh rasa menggeluput...hahhaha..
harapan bro Han sudi join ride buka pose kat kajang...

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com