You Are Reading

3

FERNO Utara ‘TTS @ Pelita Autocity Juru, Penang

TayarGolek.Com Thursday, September 17, 2009

Yoossshhh..!!
Salam Ramadhan..
Haaa..baru balik dr TTS dgn geng FERNO Utara nih..walaupon cuma 6 orang jer..tau2 dah pukul 12.30pagi. Antara yg turun td adalah Axe, Wazzan, Lekuq, Glugorian (Teo), Napst-er6n dan Han (aku ler..).
Masa aku sampai td, Axe & Wazzan dh sampai lebih awal rupe nyerr..pantas betul la diorg nih..
IMG_2459Pelita @ Auto-city, Juru Penang..
So aku snap la dulu mana2 moto yg ade..
IMG_2431Ni moto Axe ngn Wazzan..moto aku plak?
  IMG_2432Memula 2 bijik jer…
 IMG_2433Dari kiri: Axe & Wazzan..thanks ler buat TTS utk gue nih..

IMG_2434Sempat lagi tu Axe menalipon *tut*..
 IMG_2435View signboard Autocity dr tempat duduk kitorg..
  IMG_2437 Bro Lekuq mcm VIP siut..sampai jer aku terus snap.
IMG_2438IMG_2440kan aku dh kata tadi..tadi 2 bijik ja..la dh 4 bijik..yg kaler Oren tu bau kedai lagi(moto napst) ..yg ujung plak kaler putih tu moto Penghulu FERNO Utara (Lekuq)..
 IMG_2439Bro Napst (Akmal), aku tatau ler dia ni model rokok ke moto? hehehe..
 IMG_2441Minum dulu bro..baru sembang2..byk mende nk sembang nii
IMG_2442Senyap2 jer Bro Glugorian(Teo) pon sampai..peace bro!!

Byk gak topic kitorg sembang masa tu…sembang pasal next ride ler..boleh join ke tak, next TTS 18hb ni ngn Abg Mad Kawa..MotoGP ride..pasal accessories, tukar tayar ..mcm2 laa..
Mmg fun la TTS td..walaupon tak lawan Central punyer TTS, gelak sakan..perli yg mmg dh dijangkakan “apa barang naik kereta..lain kali letak moto kt bumbung keta..!!”..adesss bisa..bisa..
Time tgh rancak borak,tetiba plak dtg si lampam yg tak dijangkakan..
IMG_2443 Tgk tu..Wazzan & Teo tersengih2 dan tak kelip2..sbb mata memandang lampam yg dtg kat meja kitorg..lampam tu bagi borang utk MotoGP 2009 nanti..Gambir lampam? Mintak maap..atas sebab2 tertentu gambir tak dpt nk upload kt sini..biar la rahsia kami, hanya yg join TTS ni jer tau bagaimana rupanya..hihihi..korg ushar tatoo lampam tu erk???
Tulis nama atas kertas yer…
IMG_2444Bersungguh2 betul diorg nih..siap bg bisnes kad lagi..hehehe..
 IMG_2445Pesan lampam td..”Tulis nama betul yer..bkn nickname dlm forum FERNO..”
IMG_2446Susah gak soklan2 dlm form nih..
 IMG_2447Ishhh..tak abis lagi beb!! Penat lampam bertumit tinggi tu tunggu…
IMG_2448Bro napst…”padiaa la dia tnya varian nih???”
  IMG_2449aiiiit…tiru aku nampakkkk??
Memandangkan ujan mula rintik2 & depa nih plak masih bekerja esok..dlm 12.15 ‘on the bike’..siap2 pakai riding gear..aku mcm ni je lah..sempoii!

On the bike….!!
IMG_2450Bile nk lawan Central punya aktiviti nih? diorg tiap2 hari..kite buat tiap2 4jam plak..amacam??
 IMG_2451lampam disebalik tabir..blakang hang ler Lekuq!
IMG_2452Jeles wa siut tgk hampa pakai riding gear..takpa sok2 aku mai sini bwk moto..
  IMG_2454Khas utk Penghulu FERNO Utara..ekekeke
IMG_2455Ok geng..ride safe..jgn berlumba erk..!!
 IMG_2456 Ok geng..jumpa lagi next time..
 IMG_2458 
sumer dh blah..tinggal wa sorg2 ni..apo lagi calos lerr…!!
Sebelum balik td..kitorg sempat bersalam-salaman mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..dan memohon ampun dh maap andai ada terkutuk kaw2 sebelum ni..sok lusa Axe & Wazzan akan balik ke KL..sambut raya…
Sampai jer rumah..hermmm..tak ujan pon..ujan memain jer! kalo tak mau stay lagi nih…
sekian utk kali ni..

adios..































3 comments:

Anonymous said...

aduiiiii, rugi rasanyer tak pi semalam...terlelap punya pasal lepas tukar tayar keta after tarawikh...lagi rugi BESAR terlepas lampam amoi tu...takpe2, 18hb ade tts dgn bro mad kawa...musti mau turun!!!!

regards,

tuanRJ

Han said...

hehehe..takpe tuanRJ, Jumaat ni InsyaAllah turun lagi..harap2 takde ler hal time tu..

akmal_napst-er6n said...

kalu nk tgk pic lampam ada kt blog saya...ferno utara...hehehehe

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com