You Are Reading

7

Pekene SUP WAK TOM

TayarGolek.Com Thursday, November 10, 2011 ,

Yoooossshh…!!

Salam geng..

 

 

Berhabukk..! Bersawang…! hahaha..mcm tu ler diorg ni pekene kat aku..ampeh! :P

Lama bebenor tak menghupdate TG.Com ni..masa tak mengizinkan sangat..hehe

 

Ok lah..aku nak citer skit pasal TTS. Wehhh..lama giler aku tak join TTS FERNO ni. Ntah ape mimpi ntah si Cikgu Flamiyoes ni mengidam nak makan sup plak. Makan sup tu takde hal ler..ni nak makan sup kat RANTAU PANJANG tuuu..!!

ps: Rantau Panjang, Kapar jer..! :D

 

Biler ni??

TTS ni Cikgu Flamy kite yang jadi Tuan Tanah..sehari sebelum Raya Haji baru2 ni. “Sejuk2 ni kene sup ni layan gak..panas skit badan..” kata Flamy.

p/s: Suh kawin tak mau..kalo tak tak yah nak pi carik sup jauh2..ahakss! jgn mareee..

 

 

@ RV -  Esso (sebelah JJ Bukit Raja, Klang)

Masa yang ditetapkan pukul 8.30mlm RV kat sini.

IMG_6628 Masa sampai aku tgk dah ada 5 buah motor ER6 sampai awal. Diorg yang awal ke..aku yg lewat?

 

IMG_6630

Antara yang join malam tu Alien (ni betul punye manusia), Keluang, Snooke, Flamiyoes dan Genji ( ni pembaca setia TayarGolek.Com katanya. Satu2nye pemilik LC135 dari Kelab LC135 Malaysia)

 

Kire-kire 5 minit melanguk kat situ..rasanya takde sape lagi join dah kot? so..tayargolek ler kat Jalan Kapar – Jalan Rantau Panjang. Tapi malam tu jalan punye la sesak lepas tol Shapadu (tol 6 posen). Dia punye berpeluh..peh!! dah macam ride 100KM ler..

 

Last2 sampai gak..di WAK TOM SATAY. Sup kat sini memey top ler kalo kat area2 sini.

Bile dah sampai..mula ler diorg ni dok tanye gambiran. “Bro Han..tak bawak camera ke? nak gak masuk dlm TG.Com..hehehe. Diorg kata..masuk TG.Com boleh glemer eh..? eh..?” ishhh..ade gak suara yg bertanya mcm tu..log merapu pun blh glemer?? .. yaaaperdaaa!

Nak glemer yer??? layan gambiran!!

IMG_6631

Dari kiri: Alien (kan aku dah kata betul punye manusia), Genji (LC135 Malaysia), Snooke ( tak yah kenalkan lah..letih aku), Ali aka Keluang dan Flamiyoes ( nak tulis no tepon skali tak cikgu??) hehehe

 

Order dah amik..so tunggu jer ler sup sampai..

 IMG_6632

Ni dia..sup ekor lembu yang tak sempat jumpa Haya Qurban.. :D

 

IMG_6634

Sedap ke?? Ko tgk la gambiran ni..belum lagi masuk mulut sup ni, Snooke dah kata “ Esok blh bawak family makan kat sini nih..sedap betul..!! holiaawwww..” kehkehkeh

 

IMG_6633

..Dapat gak merasa sup ni sebelum balik kampung..”. Errr..kopi 434 aku beli tak?? :P

 

IMG_6638

Muka puehati..!! lepas setel hirup sup…srrrott! srrrott!!

 

  IMG_6637

Eh lupa..Bakayaro pun ado. Datang jugak walaupun lambat skit..

 

IMG_6640

Wahh..! semakin maju. Skg catering pun dah ade..

Dipendekkan cerita..

Masa pun dah time..abis sembang2, kitorg pun chiaw sin (pinjam ayat Alchemist).

 

Gambiran sebelum balik..

IMG_6642 IMG_6643

IMG_6644

IMG_6645

IMG_6646

 

Alrite..semua dah ready. Masa untuk ‘chaltae’..next time boleh repeat lagi eh..

Jumpe lagi..

 

Adios,

Han

7 comments:

Hasmizal said...

tu dia.. punya lama sunyi.. ingat ke obersea.. ride oberlander.. hehehe..=)

apa2 pun selamat hari raya.. dan sedap nampaknya sup tu.. :thumbup:

Dee said...

yela bro ..ingatkan dah sampai ke u.K ke (beroberlander) ...

seb baek sempat buang sawang .... hehehe

TayarGolek.Com said...

Hasmizal & Dee - oversea? overlander yer? hahaha..den ado sini yo..menyorok jap :P. Ade rezeki..ado la ride overlander tuu..hehehe

Famy Azmy said...

update pn..rindu nk tngok versys merah tu...hehe..

TayarGolek.Com said...

Famy - update skit jer :D

Alchemist said...

Yooshhhhhhhhhhhhhhzz,

Yo bro Hanz..timasehla ingat kat kawe..terharu kawe bro ingt gk kawe biler pinjam 'chowsin' kawe tuu..heee

**Alchemist**

TayarGolek.Com said...

Alchemist - huhu..no hal bro! ingat nk mintak royalti ..hahaha

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com