Kapar Motors

You Are Reading

26

Items For Sale!!

TayarGolek.Com Thursday, April 26, 2012

Jom shopping..!




Submarine socket charger + Holder
CODE: TG001
 



**********************************************************************************************************


Waterproof GPS Holder
CODE: TG002









Harga: RM80 per unit.
Postage: RM6 (Sabah/Sarawak : RM9)








**********************************************************************************************************
VOLTMETER



CODE: TG003





Cara penyambungan:
1. Terdapat 3 wayar iaitu Hitam, Biru dan Merah
2. satukan wayar biru dan merah dan sambung ke terminal positiv
3. wayar hitam disambung ke terminal negativ
4. jika sambungan terus ke bateri, semada enjin dihidupkan, volmeter akan memberi bacaan 14.+ Volt, kalau di tap dari lampu kecil bacaan akan berada dalam lingkungan 13.+ Volt.

Bagaimana mengetahui keadaan bateri anda ok

1. Bacaannya tidak kurang dari 12V bila enjin di hidupkan, ini menunjukkan ada aktiviti mengecas beteri, jika kurang maknanya samada beteri  atau rectifier atau coil anda sudah kong.

2. bacaan tidak terlalu tinggi lebih dari 16V.. beteri boleh rosak jika berlaku over charge.





Harga: RM55
Postage: RM6 (poslaju) / Sabah & Sarawak: RM9








*****************************************NEXT ITEM************************************************

Throttle Assist
CODE: TG004






* Relaxkan tangan anda
* Tak perlu pulas dalam keadaan 'cruising'.








Harga: RM20
Postage: RM6 (poslaju) / Sabah & Sarawak: RM9




*****************************************NEXT ITEM************************************************


Universal GPS Holder
CODE: TG005




Harga: RM25
Postage: RM6 (poslaju)  / Sabah & Sarawak: RM9



*****************************************NEXT ITEM************************************************



Motorcycle Intercom (Wired)
CODE: TG0066

* Anda boleh berkomunikasi dgn pembonceng.





Yang akan anda dapat:
1.  1.4m headphone with mic (2pcs)
2.  Motorcycle Intercom
3.  0.95m Audio Cable
4. User manual
5. Sumber kuasa: 2x bateri AAA ( tidak dibekalkan)

Harga: RM65
Postage: RM6 (poslaju)  / Sabah & Sarawak: RM9



*****************************************NEXT ITEM************************************************






Gel Seat (for Rider & Pillion)



CODE: TG007


* Lebih selesa untuk tunggangan jarak jauh.






Harga: RM200 (Rider)
Harga: RM180 (Pillion)
Postage : RM6 (poslaju)  / Sabah & Sarawak: RM10
Postage: Rider + Pillion = RM10 / Sabah & Sarawak: RM18
*Special Price utk pembelian Gel Seat Rider + Gel Seat Pillion





*****************************************NEXT ITEM************************************************



Camera Holder

CODE: TG008






Harga: RM90
Postage : RM6 (poslaju)  / Sabah & Sarawak: RM9




*****************************************NEXT ITEM************************************************
Marine Socket
 CODE: TG009

*Sesuai untuk motor spt LC135, Scooter, Versys1000
* Power Outlet untuk charger handphone/GPS



Harga: RM45
Postage : RM6 (poslaju) / Sabah & Sarawak: RM9






*****************************************NEXT ITEM************************************************


Charger Socket
CODE: TG010





Harga: RM30
Postage : RM6 (poslaju) / Sabah & Sarawak: RM9





*****************************************NEXT ITEM************************************************



Safety Reflector (Cyclist/Motorcyclist)
CODE: TG011







Reflective Vest untuk:
1. Penunggang motorsikal
2. Penunggang Basikal
3. Pekerjaan yang melibatkan lalulintas
4. Pekerjaan di tempat gelap

kelebihan:
1. Mudah digunakan
2. boleh dilaraskan
3. Tidak panas seperti vest keselamatan yang lain
4. Untuk penunggang motorsikal, reflector ini tidak menggelepar pada kelajuan tinggi yg boleh merosakkan relectornya.

Warna:
Availability:
    Hijau - available
    Putih - available
    Oren - available

Harga: RM30
Postage : RM6 (poslaju) / Sabah & Sarawak: RM9



*****************************************NEXT ITEM************************************************


Bar End Side Mirror

CODE: TG012








*Limited Stock.

Harga: RM200 
Postage : RM6 (poslaju) / Sabah & Sarawak: RM9

**OUT OF STOCK**


*****************************************NEXT ITEM************************************************




Bluetooth Intercom

CODE: TG013



 waterproof intercom for motorcylist




one pair set 
can communicate with handphone, gps or bluetooth mp3
 
 

can communicate in 500m range

Harga: sila email/call/Whatsapp


*****************************************NEXT ITEM************************************************




GPS Waterproof

CODE: TG014


Bagi anda yang mahukan sebuah GPS yang tahan cuaca baik hujan mahu pun panas, GPS ini memenuhi keperluan anda. boleh digunakan pada motorsikal dan juga kereta.

  boleh juga dipakai di kereta 


 Aluminium handle mounting








memang aku kena pastikan ia waterproof sebagaimana yang di promote kan.. bila dah rendam ni pun still function.. so betullah dia ni class IPX7.

Harga: RM650










Cara Tempahan/Pembelian:






1. Nyatakan Item, unit. Cth: throttle assist - 1


2. Detail anda: Nama, Alamat & No. H/P.


3. Email kepada han@tayargolek.com atau Call/Whatsapp ke +60126955792 - Han


Nombor account akan diberikan sebaik tempahan diterima.

26 comments:

ryzal said...

bro... exhaust two brothers utk er6-f ada x bro??

TayarGolek.Com said...

ryzal - mmg ade bro. skg dh byk

m ali said...

salam ramadhan bro, nak tanya mana nak dapat fork brace utk er6F? thanx

Anonymous said...

hai salam kenal bro,nak tanya harga 2nd ninja zx2r thn 99-00 brp kah?awak minat tu mtor, tua tapi laju...thx bro (djo_klasik@yahoo.com)

Tok Kebayan said...

Kalo boleh kasi upload gambo Ninja yang nak jual tu kat MBC atau website http://ninja250rmalaysia.com.Selalunya buyer nak tengok gambo barang yang nak dijual.

Tok Kebayan

zahari said...

salam bro,gua nk beli er6f.Dp berape binan berape.....lebai kuantan

Anonymous said...

Hello bro han,
nak pencen ke....?
semua barang dah nak jual...

Anonymous said...

voltmeter tu kena sambung pada wayar suis jugak kan?

Roczen

TayarGolek.Com said...

Anonymous - pencen lambat lagi..ni jual barang motor, bukan jual motor..kehkehkeh.

HaNaMiChi said...

salam abam Han... nak tanya.. v0ltmeter tu ade lagi.?

TayarGolek.Com said...

HaNaMiChi - Salam bro..InsyaAllah minggu ni stok volmeter sampai. Tolong email detail ke han@tayargolek.com bro. Mekaseh.

TayarGolek.Com said...

UPDATE: Universal Tail Bracket - NOT AVAILABLE Anymore.

Anonymous said...

Assalamualaikum Tayar Golek. Boleh tak update gambar voltmeter, supaya boleh dilihat secara paksi 3D, sebab saya nak tahu saiz dan tebal macam mana. Terima kasih.

Anonymous said...

assalam bro...
voltmeter ade lagi x?

Anonymous said...

Assalamualaikum han,terima kasih atas catatan anda.saya baru 2minggu pakai versys 650.kalau boleh nak tau harga bluetooth intercom (TG013).
akhir kata,singgah perlis,kita minum dulu.ok

email:fauzi5448@yahoo.com.my

Mohd Syahir Hamzahtulhikmal said...

Assalamualaikum camera holder tu masih ada?

Mohd Syahir Hamzahtulhikmal said...

jika ada, boleh email pada deconfatnir@gmail.com terima kasih

TayarGolek.Com said...

Salam bro Syahir.
Stok available. Pls check email. Mekaseyy

TayarGolek.Com said...

Salam bro Syahir.
Stok available. Pls check email. Mekaseyy

Anonymous said...

Salam,

Item Safety Reflector (Cyclist/Motorcyclist)
CODE: TG011 tu masih ada? Kalau ada, boleh email detail ke nmayz@yahoo.com.

--zul

razman aminuddin said...

sAlam. saya pun nak safety reflector tu kalau ada. email razmanbb@gmail.com
thank

razman aminuddin said...

sAlam. saya pun nak safety reflector tu kalau ada. email razmanbb@gmail.com
thank

TayarGolek.Com said...

Zul & Razman - dah email. Terima kasih

Anonymous said...

salam bro han .. saya nak safety reflector tu .. email detail ke syafiq@meps.com.my .. tq

Anonymous said...

salam bos nak tanye..ade jual hand guard versys 2013?? x nak mahal2 sgt..janji x sangkut..eheheh..kalu ade bgtau bro..tq

altromen taro (biskutkerasgiler@yahoo.com)

pozie kodiang said...

salam bos. double signal dan tmpat utk cas fon berapa
tlg pm dkt chentapk@gmail.com atau fb pozie kodiang(email-pozi_5141@yahoo.com.my

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com