Kapar Motors

You Are Reading

13

Restoren HALAL @ Koh Samui

TayarGolek.Com Wednesday, August 3, 2011 , , ,

Yooooossssssshhhh…!!

 

Salam Ramadhan Al-Mubarak.

Pertama sekali, aku ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan ‘SALAM RAMADHAN & SELAMAT BERPUASA” kepada semua pembaca TAYARGOLEK.COM yang beragama Islam.

Seperti yang dijanjikan sebelum ni..aku nak share skit pasal restoren makanan HALAL yang terdapat di Koh Samui terutamanya di area Chaweng Road/ Chaweng Beach.

 

Restoren yang aku maksudkan adalah “FAREAST’S RETAURANT”.

 

 IMG_5562

Serve all HALAL Foods..

 IMG_5563

GPS Coordinate : N 09’ 32.017  E 100’ 3.688

So, esok2 kalo sape2 terpergi ke sana..boleh ler ke sini. Harge amat berpatutan.

 

Ushar skit gambiran makanan…DUGAAN dibulan puasa nih!! hahaha

 IMG_5566

Time2 tengahari syiok betul kene ‘Ice Tea’ nih ..:P

 

 IMG_5568

Kopi’O Ais..tgk ler beza gelas dgn ais kosong tuu.. perhhh! meleleh air liur

 

 

IMG_5569

Ayam masak Pecal…fulamak aiiiih! Menyelerakan..

p/s: harap2 jangan ler sampai ade yg bukak puase..

 

IMG_5570

Nasi Goreng Ayam..

 

IMG_5571

Nasi Goreng Udang..yum! yumm!

 

Sekian untuk info ‘Halal Bio Koh Samui’..hehe

 

Adios,

Han

13 comments:

Anonymous said...

Salam Ramadhan Bro Han...
Perghhh..Halalan Toyyibban tu...hehehe..
meleleh ayor lior teman menengoknye..kat sana pun ada nasi2 goreng ala2 kt malaysia..ok gak tu..tapi ari ni tgh sanggap ler..hehehe

-joule-

TayarGolek.Com said...

Joule - salam bro..yup bro, halalan toyyiba. Agak susah skit nak jumpe kedai makanan halal. Masakan Thai kedai ni mcm kt M'sia jugak. Cuma lagi sedap ler sbb mgkin rempah yg digunakan. Aiisshh...! citer bab makan plak pepagi nih..hahaha. terliur nih.. :P

Hasmizal said...

sedapnyer.. nak kena pi pasar ramaadhan padang besar petang ni.. hehehe..

Anonymous said...

kopi 'o' ais buat kecuq ayaq liuq weh tetengah hari buter ni...sajer jer..

-TiNtA-

TayarGolek.Com said...

Hasmizal - wow! padang besaq!! ...sambil taip ni pun siap telan ayaq liuq :D

TayarGolek.Com said...

TiNtA - saja jer..bg terliuq skit. Bak maiii sechawannn..

Alchemist said...

Yoooooooooooooooooooooz,

Kurengggggggggggggggggg asemmmmmmmmmmmmm...sabaaar jerlaaaaaaa...

**Alchemist**

Anonymous said...

Alhamdulillah,Islam mekar di merata tempat..maaf jika terlambat,selamat menyambut ramadhan yang mulia bro han..maaf salah silap sepanjang melayari tayar golek ni..xwt umah terbuka romadhon ni ke bro han..hehehe..

hj_deen

TayarGolek.Com said...

hj_deen - Alhamdulillah..sama jugak dari saya Haji. Kot2 tersalah gurau2 ker..usik-mengusik dan tersalah taip sepanjang menulis di blog ni..harap maaf.

errr..umah terbuka ramadhan takde la hj deen..sebab bazar ramadhan terbentang dgn luas nyerr..hehe

TayarGolek.Com said...

Alchemist - saja nk uji..hahaha. Saboooo..saboo

Alchemist said...

Yushhhhhhhhhhhhhhhhhhhhz,

Xpe...xpe...iman kawe still solid hard...laaaa nape xwat open house lak..nazar ape lak nii..


**Alchemist**

Anonymous said...

Whats the full address of this Halal Restaurant... plssssss. Tks

TayarGolek.Com said...

Anonymous - sorry dude, i dont hv the address. Only GPS coordinate i can provide. Thanks

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com