You Are Reading

18

Seri Gading Enterprise

TayarGolek.Com Monday, August 15, 2011 , ,
Yooossshhh…!

Salam Sejahtera..

Sedikit info yang ingin aku kongsi bersama semua pengguna dan peminat motorsikal.

Pernah dengar nama Seri Gading Enterprise?  Pernah? Tak pernah? Meh aku citer skit..
IMG_5008
Seri Gading Enterprise (SGE) adalah salah sebuah kedai motorsikal yang diiktiraf sebagai ‘Dealer Kawasaki’ yang dimiliki oleh Raja Faizal (abg Faizal). SGE telah memulakan beroperasi perniagaannya pada awal tahun 2011 lagi. Lokasinya terletak di Seksyen 7 Shah Alam berdekatan dengan Kawasan Perindustrian Bukit Raja.

Ni alamat penuhnya. So sape2 nak pegi..boleh pegi terus. Tak yah takyah tanye aku lagi dah ;)

NO.10 GF, JALAN KELULI AK7/AK, PUSAT PERNIAGAAN BUKIT RAJA, SEKSYEN 7,
40000 SHAH ALAM, SELANGOR.
NO.TEL: 03-3344 8919

Antara lain yang terdapat di SGE:
1) Showroom
2) Urusan Jualan motorsikal
3) Service
4) Riding Gear
5) Spare Part.

Kalo korang nak tau, mekanik kat SGE ni adalah ex-Kawasaki HQ..korg kenal Boy Kawa? Kalo kenal..haaa dia ler mekanik utama SGE.

Serba skit gambiran di SGE..
IMG_5006
Showroom luar..

 IMG_4999
Showroom dalam


IMG_5001
Reception

IMG_5000
Ruang dalam untuk Riding Gear..

IMG_5002
 IMG_5003
 IMG_5005   

IMG_5014
Ruang menunggu..kalo korang service motor.

Hari tu aku ade buat ‘valve clearence’ kat Red Versys aku. Nanti aku citer di entry yang lain.
Ape2 hal boleh roger terus 03-3344 8919  atau Abg Faizal (012-2888 325).  Jangan tanya aku..aku malas nk layan..muahahaha…larikkkkkkkk!

Adios,
Han

18 comments:

Alchemist said...

Yiiibaaaaaaaaaaaaaz,

Bagus...bagus...utk masa depan...sbb moto nye xde lg..huahuahua..ape2 good info nih..chowsin !

**Alchemist**

Anonymous said...

mmg terbaik seri gading ni....td pergi srvice pergh mmg terbaik lah layanan die....pergh3!!!

Stello Azure said...

kalau ada website kan bagus.. bleh post promotion .. lagi menarik :)

TayarGolek.Com said...

Stello Azure - malangnya takde plak website diorg ni.

TayarGolek.Com said...

Lebih malangnya Boy (ex- pomen kawa) ni dah berhenti..

Ibrahim said...

ala tutup plak ari ni, tadi nak survey versys 650

Fauzi said...

Memang bagus sri gading ni. Haritu motor saya rosak hantar kat situ, boss kedai siap hantar balik naik kereta dia.:) 5 STAR!

Anonymous said...

Ambo setuju.. service bagus, harga competitive/reasonable.

Anonymous said...

salam bro.. nak tnye harge oil filter utk ninja 250r (ninja 2010) brape ye?? makasih.

TayarGolek.Com said...

tak pasti pulaknye maybe rm40-rm60..blh tanye mana2 kedai SBK atau kol je no kat atas tu kan ada :)

~~nyzam~~ said...

salam bro.. mahu tanya.. waktu operasi mcmana... coz hantar HQ motor tuk service sampai la ni tayar depan bila 70kmh masih gegar.. minta pencerahan bro.. 6k service saya ke kedai bro jer

Anonymous said...

dak takde update gak ke company nie...hermmm

TayarGolek.Com said...

Tak paham ler masalah korang ni. Korang call ler nombor kat atas tu..aku just share info je.

Anonymous said...

takper lah bro.. kalau tak paham.... kaum lain berebut bagi info supaya org datang.. tak pun dia tolong kaum dia sendiri tnyakan.. ini lah masalah kalau aku nak hantar motor kat kedai kaum aku... buat sakit hati jer.. ni blm hantar lagi nie

TayarGolek.Com said...

Anonymous - sila baca info dibawah dengan sabar & tenang. Harap PENCERAHAN ni membantu:

Seri Gading Enterprise (SGE) adalah salah sebuah kedai motorsikal yang diiktiraf sebagai ‘Dealer Kawasaki’ yang dimiliki oleh Raja Faizal (abg Faizal). SGE telah memulakan beroperasi perniagaannya pada awal tahun 2011 lagi. Lokasinya terletak di Seksyen 7 Shah Alam berdekatan dengan Kawasan Perindustrian Bukit Raja.

Ni alamat penuhnya. So sape2 nak pegi..boleh pegi terus. Tak yah takyah tanye aku lagi dah ;)

NO.10 GF, JALAN KELULI AK7/AK, PUSAT PERNIAGAAN BUKIT RAJA, SEKSYEN 7,
40000 SHAH ALAM, SELANGOR.
NO.TEL: 03-3344 8919

Anonymous said...

YUP SOKONG KO BRO

Anonymous said...

niat ko yg suci tlg promo tlh disalah ertikan

TayarGolek.Com said...

Biasala bro..manusia ni mcm2 perangai..kalo semua nak kene suap ini machiam memey susah ler

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com