You Are Reading

5

INDO-CHINA EXPEDITION: MALAYSIA-THAILAND-CAMBODIA-VIETNAM

TayarGolek.Com Thursday, December 6, 2012
Yooossshh...!!

Salam Sejahtera semua..

INDO-CHINA EXPEDITION?
MALAYSIA-THAILAND-CAMBODIA-VIETNAM?

Yer..semua tu benar2 belaka.. :)




Untuk pengetahuan semua, mulai hari ni aku takde kat Malaysia dah..dah mulakan perjalanan untuk ride "INDO-CHINA EXPEDITION" selama 12 hari bermula 06 - 17 DEC 2012. Misi kali ini, bakal menjelajah ke 4 buah negara iaitu MALAYSIA-THAILAND-CAMBODIA-VIETNAM

Sama seperti tahun 2011, ride kali ni hanya 2 buah motor jugak. Aku (Han) dan 'my sifoo' Griffin, meneruskan misi mengembara untuk melengkapkan senarai negara Indo-China. RED VERSYS dan DUSKY BLACK FJR sekali lagi beraksi bersama  untuk merealisasikan impian kitorg..


InsyaAllah..pengalaman ride ini akan aku stori de mori nanti selepas balik ke Malaysia.





Doakan kesihatan..keselamatan..  perjalanan dan kejayaan kami agar selamat pergi dan balik ke tanahair Malaysia..


LIVE UPDATE REPORT?
InsyaAllah..Jika ada keizinan dari segi masa dan keadaan..ada ler updatenya tu nanti. Rajin2 le masuk TayarGolek.Com yer :)

p/s: Maaf, tak diwar2kan pasal ride ni sebab tak nak  publisiti :). Inilah cara kami yang "low profile"..hehehe.

Jumpa lagi..!

Adios,
Han

 
 

5 comments:

Anonymous said...

Ride safe Bro Han & Bro Griffin.
Wish both u all the best and take care...

-den-

Anonymous said...

Superb... Goodluck and all the best...

-Ihsan-

Zull Tengai said...

Good luck... Semoga selamat menjelajah dan selamat sampai ke tanah air...

Azmadi Azizan said...

Yeszaaa,

Ride steady and safe bro..biar slow asal selamat..kitorg sini 24-7 on9 tayargolek nye..okla selamat pergi selamatla kembali yer..adios !

***Alchemist***

ShaqZ said...

Wish both of you safe ride. InsyaAllah

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com