You Are Reading

3

LIVE REPORT: INDOCHINA EXPEDITON - Day 11

TayarGolek.Com Monday, December 17, 2012

Yooossshhhhh...!
Salam Sejahtera semua..

Dah semakin hampir ke pengujung ride ni..mental pulak dah semakin relax. Semalam merupakan hari ke 11 dlm misi INDOCHINA EXPEDITION.

Update skit pasal ride pd hari ke 11..

Selamat sampai di border Dannok kire2 8.00mlm++ Kitorg bergerak dari Prachuap Khiri Khan ke Dannok sekitar jam 9.00am local time dgn jarak sejauh 735Km.

Trafik sgt baik..jalan pun baik  cuma skit bumpy di area Surat Thani. Tu biasalaaaa kannn..

Dah lama tak kene hujan sepanjang ekspedisi..akhirnya riding gear n motor mcm kene laundry masa kitorg di Patthalung. Hujan lebat sehingga ke Hat Yai...hampir 200km..

Kitorg terpaksa menukar plan dr bermalam di Dannok ke Hat Yat sebab hujan punya pasal ler..hari pulak dh gelap. 20km seblm masuk ke Hat Yai..hujan berhenti pulak dah. Keadaan jalan pun kering..so decide skali lagi utk shoot ke Dannok.

Legaaaaa..bile dah berada di border. Sebelah je tanahair ku..hahaha.

Pagi ni akan masuk Malaysia. Harap urusan border semua ok. Dijangkakan sampai Setia Alam sebelum 5ptg..

So kengkawan...jumpa nanti yer...

Gambiran..dah tak tau nak amik gambiran ape..hahaha

Adios,
Han
Updated from Dannok, Thailand

3 comments:

Zulkhairi said...

Alhamdulillah semuanya selamat.. Tahniah atas kepulangan mu Han!!

Popsicle said...

Best betul follow journey tayargolek ni..
Insyaallah kalau ada rezeki bike keluar tahun depan, NAK JOINNN hehehe...
-ahmadstop-

asree said...

syoknya kalau dpt join..thn dpn cik v keluar bleh le join..
klau xkeberatan bleh le mr han bgtau kos semua sekali..
-ridesantai.blogspot-

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com