You Are Reading

3

Live Report: INDO-CHINA EXPEDITION - Day 8

TayarGolek.Com Friday, December 14, 2012

Yoooosssshhhh...!!!
Salam sejahtera semua..

Pagi tadi kitorg meredah traffik masa nak keluar dari Saigon. Fulaweiii..! Memey  terbaikk beb..! Imagine ye..kat traffic light je beratus motor berbaris panjang. Dah mcm konvoi motogp le pulak..haha. Gambiran tu kt camera..so tak dpt publish kt live report skg. Tunggu full report eh..

Btw, kitorg skg dh berada di Phnom Phen, Cambodia. Selamat keluar border Vietnam-Cambodia (Bavet-Moc Bai) tanpa sebarang masalah. Masalanye cuma nak keluar dr Vietnam kene beratur panjang + berterabur..kejP suruh beratur sini..kejap sana. Last2 upah 'ulat' bayar 5USD..setel urusan. Skip time...hehe.

So total distance hari ke-8 dari Saigon ke Phnom Phen kire2 240km. RED VERSYS & DUSKY BLACK FJR sekali lagi menyeberangi Sg.Mekong utk kali ke-2 menaiki feri...wihuu. Sampai Phnom Phen agak awal..so kitorg tour sekejap pusing2 town dan yg paling penting...kitorg pergi Toul Sleng Museum..yang tu aku citer panjang2 nnti yer.

Sedikit gambiran utk hari ke-8..

Sekian..melaporkan..kehkehkeh..

Adios,
Han
Updated from Phnom Phen, Cambodia.

3 comments:

Unknown said...

Best...

penabiru said...

sempat singgah kat ben tham market tak? ada awek yg pandai cakap melayu belajar dari facebook je

Anonymous said...

sib x sempat singgah..hahahah

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com