You Are Reading

2

KTM Oren Trackday @ SIC

TayarGolek.Com Tuesday, November 3, 2009
Yooshhh..!!
Salam geng..!


Aku bg mukkadimah skit ler..sambil2 tu blh ler tgk pic intro nih..kehkehkeh


IMG_2402Gadis2 Litar Oren…
Ade lah aku nk share skit citer kt korg sumer..ni  psl KTM Trackday yg lepas ler pd 26-27 Oktober 2009. So, pd 27hb tu dapat ler aku tengok depan mata sendiri moto2 Oren ni beraksi di track SIC ..

KTM Oren Trackday hari tu, 2 org mmber aku iaitu Benladen aka Aldrin(ex-opismate)  & Raybakh aka Leman (opismate) turut tidak melepaskan peluang keemasan utk turut meleper kt SIC..dengar2 nye ade sifu yg mengajar teknik tunggangan ‘offroad’? betul ke? lagi satu, pemilik2 motor KTM berpeluang utk menguji jentera2 KTM yg lain mcm RC8, 990 Duke & Super Duke..Yang best nyer plak…KTM sponsored tu beb!!! 


Nk dijadikkan citer..aku & Raybakh tgh bekfes pagi tu..ade ler ajak aku ke SIC..tp aku plak  cam berat jer nk pegi sbb aku baru jer abis shift mlm beb.. dah tu plak aku tak bawak camera ..tu yg terasa cam tak mo pegi.

Tapi  tu ler..! dia sudah bubuh itu racun kaw2 punyer beb kt aku!! Dgn racun yg penuh berbisa..akhirnyer termakan gak  racun dia tu..tak pasal2 follow dia ke SIC pagi tu..’kene kidnap’ sekejap ler..

Ayat pancing baiiik punye dia bg kat aku.. “Ala kul 11.30pg ko balik ler. Psl camera ..no hal, aku ade camera..ko nk tangkap gambo ape pon..ko tangkap ler....janji ko ade!”.  Tak terlopong aku ?? So aku jadi ler  cameraman trackday hari tu yg berstatus amatur giler…kehkehkeh.

Ok la aku follow dia…sebelum ke SIC, pegi rumah dia jap kt Semenyih utk amik camera + full racing suit..Dlm pukul 10pg kot baru sampai SIC..
ok skg baru ler tgk gambiran nyer…!!

 IMG_2395 
Haaa..ni ler pakar meracun nih..jgn pasni racun aku suh amik KTM plak sudaa!! kehkehkeh..Jgn marah aku Man..



IMG_2404     
Ni mmber aku yg sorg lagi masuk track..Benladen. Kwn2 sepermotoran yg lain pon dtg tau bg support kt diorg nih..Zuhir & wife. (skali wife dia ni mmber akak aku daa…)



IMG_2396 

Sib baik la aku tak complete riding gear..kalo tak mau gak aku test Super Duke nih!!



IMG_2400 

Amacam? ade bran?? Lepas ni ade org nk test moto ko Man..jgn salah kan aku.


.
 IMG_2397 
Deretan motor2 KTM kt paddock zone..



IMG_2398 
Briefing time..



IMG_2399 
Ni tgh diskas pasal ape..aku tak tau?samada nk naik moto mana dulu atau sape meleper dulu..atau..



IMG_2406  
Ke pasal gadis ni? hehehe..




 IMG_2401Ni dia..KTM RC8(kiri skali)..masing2 tak sabo2 nk cuba..try..test!



IMG_2405                             
  Pantang nmpak camera diorg nih!!



Ok cukup sampai sini dulu yer kawan2..jgn risau ..ade byk lagi gambir2..so bawak2 bersabo yer..


Kite sambung lagi nnti..

Adios.
-Han-

2 comments:

mnatashah said...

suka betul tgk gmbr2 awek litar ni.. dr mood marah menjadi cool.. manis betull .. ehehe.. benda kedua yg best di tgk ialah design motor2 sbk ni.. last.. aksi2 bikerz.. aahaha

Han said...

next time ade..jom follow. tu pon kalo mmbr aku roger ler

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com