You Are Reading

4

KTM Trackday @ SIC - Final

TayarGolek.Com Saturday, November 14, 2009
Yoooshhh…!
Salam geng..
Uiii…lama gak aku tak mengupdate tayargolek ni kan..? Agak busy skit ler lately dgn hal2 lain. Jadik, aku utamakan dulu mana2 yg penting..

Post kali ni adalah yg terakhir utk KTM Orange Trackday @ SIC. Ade comment sebelum ni tanye sape yg menang? hehehe..sebenarnya takde pon yg menang atau yg kalah..
KTM Trackday ni sebenarnya sekadar memberi peluang terutamanya kpd pemilik2 KTM di Malaysia. Dgn ade nyer trackday special nih dpt ler diorg cuba..test..try..uji moto2 yg ade.
utk pengetahuan korg, masa group ke-3 abis 2 round..aku dh hampir2 nak balik dh..camera pon aku dh bg balik kt Raybakh (beri tepukan gemuruh buat Raybakh sbb tanpa camera dia takde la pic2 nih..tanpe aku pon takde gak pic nih..hahahaha)
Dlm menunggu Benladen abis menguji..tetibe aku & raybakh tercarik2 mana mamat nih? bawak lari moto ke per?? Hilang plak? geng2 lain dh sampai dh ..dia plak tak muncul2…

Ruper2nya…ni citer betul nih!! Benladen suda tergolek kt turn brp erk?? 5 ke? Ntah ..aku pon dh tak berapa ingat..so aku, Raybakh, Zulkj aka Zuhir & wife bergegas ke klinik kt SIC.
Sampai jer klinik..dia tgh dirawat oleh Medic yg bertugas..so far takde pe la sgt ..terseliuh skit jer..dia kan urat dawai tulang besi..kehkehkehe..jgn mare Ben..!
Ade lah 20minit kitorg kt klinik..pastu dia pon dh kuar dr klinik, kitrg masuk lagi ke paddock area td..
Time tu la plak..ade Stunt show..ahhh!! frust beb! camera plak Raybakh dah simpan kalo tak blh share ngn korg..mmg skill giler mamat tu..sori aku lupa nama mamat mat saleh tu..sape yg tau kang bubuh ler kt comment nnti..
yang kt bawah nih..saki baki pic sebelum aku calos..Thnks kt Raybakh sbb amik gambir aku..

IMG_2521Aku, Zuhir & wife (kak Didie)

IMG_2510Zulkj & wife bergambir bersama moto2 KTM..amik berkat kot?? Dah tnye kak Didie cam bg greenlight jer..hehehe

 IMG_2513ehemmm..wa pon nk gak bergambir..
 IMG_2514Lawa plak tgk Duke 690 tuhh..heheheh
yg pasti walaupon cam berat aku nk share pic nih..aku bubuh gak ler..Exclusive ..gua kene kepit dgn awek Oren..mana nk lari nih??IMG_2519 diorg pedajal aku nih…!! hahahaha

kalo la wife aku bace…hrp2 jgn mare yer!! saje2 jer nih…heheheh …cabuuuuut…..!!!

ok la beb..jumpa lagi di lain2 post.
Adios..!!

4 comments:

Anonymous said...

ececece... muka malu2 pas kena kepit..

Matjoe said...

bahaya ini gambar, mau jadi malam jumaat yg sunyi ni kalo wifey ko nmpak

cabuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttt....

raybakh said...

wow..gambau kena kepit..nasib baik kena kepit jauh, klu kepit dekat, aku tak tau la, mau terberanak anak orang tu..muahahahaha

aper citer 8hb Dec? jadik ke tak jadik? bole aku ngular sat ke sana snap sekeping dua.

Han said...

hahaha..kepit dekat erk!! bahye tu beb..

8hb masih tatau citer lagi..takde update..stakat ni 14 org jer tak termasuk aku..hehehehe

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com