You Are Reading

2

KTM Trackday @ SIC – Part 3

TayarGolek.Com Thursday, November 5, 2009
Yoooshhhh..!
Post kali ni lebih kpd pics group ke 2 (kalo tak silap) yg berada di track. Time ni Leman aka RayBakh tgh beraksi..so kpd kwan2 opis espeseli geng2 GLUX..korg blh ler tgk Leman meleper..*Ko kene banjer aku Roti Bom ni beb!! …hehehe


Jom ushar dulu pic2 nih..nnti kita dptkan feedback dia pasal KTM RC8 nih..

 Di hadapan Grandstand-pit area..
ni jer lah yg mampu aku snap sbb laju2 betul la diorg nih..tak tekejar aku!
IMG_2411 IMG_2412 IMG_2413 IMG_2414 IMG_2415 IMG_2416 IMG_2417  IMG_2421

Pastu aku try snap pic diorg masa kt turn-2.
IMG_2437 
Tak ingat sape bro nih..antara yg terakhir dlm group tadi..



 IMG_2438 
elok jer aku tgh focus..tetiba plak brader nih terjatuh..sib baik pakai racing suit..kalo tak ..sendri pikir ler!!

2nd round..diorg yg kat depan td dh sampai kt turn-2..

IMG_2439 IMG_2440 IMG_2441 IMG_2442 IMG_2443 IMG_2444 IMG_2445 IMG_2446_LEMAN
Tu dia..leperan dr Raybakh…


IMG_2446  IMG_2447 IMG_2448 IMG_2449_A IMG_2449
OK..ni jer gambiran yg dpt aku amik..diorg ade 1 round lagi ni..tp panas beb..aku calos ke pit stop dulu..

Td aku ade mentioned utk dptkan feedback pasal RC8 kan?? So Leman & de KTM geng..tolong komen!!!

Kite sambung next group plak pasni…

2 comments:

RaYbAkH said...

ko nak aku komen aper? RC8-R?

Memang superb dari segi handling. Easy je nak dive-in corner and flip between apex.

Sbb die V-twin, so tang corner tu mmg sedap ratah throttle sambil cicah keropok lutut. Response mmg positif n tepat.

Braking terbaik, brembo beb!! Takat late braking 150m, tak cuak laie, tapi klu 50m baru ko nak brake, mau makan kuah gravel kat T1 tu. Hehehe.

Summary aku, ko bile nak beli suit wahai si Han?

Han said...

thanks la bro..comment amat2 dihargai..kehkehkeh ko mmg best!!

errkkk..pasal racing suit tuuu..errrr tgh kumpul2 duit ler nih..sehari seposen masuk tabung..hikhikhik

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com