You Are Reading

5

KTM Trackday @ SIC – Part 2

TayarGolek.Com Tuesday, November 3, 2009
Yooosshhh..!!
Aku sambung lagi gambir2 KTM Trackday pd 27/10/2009.

Citer byk tak gune..Jom layan..
 IMG_2407 
“Tu sebab aku ajak Han ke sini..kepompom masuk tayargolek punyer…muahahahaha(gelak puashati)” 



IMG_2408 IMG_2409 
Where’s the gurls???


 IMG_2410 
Nak I payung kan you ker…?



 IMG_2418 
Pit bebeh tgh posing2..



 IMG_2419 
Kene kepit yer bangggg..! :) 




IMG_2423 
Tunggu giliran lagi ke beb?? 




 IMG_2424 
Ehhh..Ah Fuat (Wah Motor,Klang) pon ade..dia blh tnye plak kat aku apa mcm aku ade sini..ini KTM maa bukan Kawasaki..adehhh! Aku kenal dia sbb selalu service moto kt kedai dia..dr zaman EX5 sampai ler ER6N.. 


KTM RC8..
IMG_2425 IMG_2426 IMG_2427 IMG_2428 IMG_2429

Leman kene kepit??hehehe…



IMG_2430 
Leman tersenyum lebar biler dikepit awek2 litar.. 


 IMG_2431 
Tak yah ler nk control2 bro..hehehe. Gambir wa suda tangkap..



 IMG_2436 
Gadis lain plak??adeeehhh…!




IMG_2434 
Bukan 1 beb..2 gadis skali kepit tuuu…ish ishh ishhhh..! 





IMG_2432 
Masing2 tgh get ready utk mengasah tayar..pilih jer moto mana nk bawak..




 IMG_2433 
Biler nk start nih…wa dh kepanasan ni beb!



Rasa2 nye mcm dah byk pic ni..nnti aku sambung lain plak pic2 masa kat track – 1st round.
Tunggu beb..!

Adios..

-Han-

5 comments:

ian said...

nie yg bikin wa panas nie... besok aku beli 2 KTM!!

RaYbAkH said...

Fuh..panas..panas

Sungguh panas cuaca dengan dengan pakai suit..muahahahaha

Siot ko han, gambar ko kena kepit ko tak upload lak? hehehehehe, ko nak aku upload ke? kikikikiki

Han said...

tak yah ler..nnti aku upload sendri..kehkehkeh..ala ko racer beb! ape ade hal kene kepit pon..caboooot!!

RaYbAkH said...

so, amacam, bila nak beli suit turun trackday? sure dah teruja ek? best woo leper..

Anonymous said...

aku memang sakit ati tgk gambar ni coz laki aku jepi kena kepit!!!!!!

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com