You Are Reading

2

Sama tapi tak serupa..

TayarGolek.Com Friday, August 14, 2009
Yooossshh...!!

Salam geng, Off topic jap..hari ni ape yg akan aku cuba share mmg takde kene-mengena dgn TTS ataupun rides/tayargolek atau pon berkaitan 'parts & accesories' motor.

Semalam, ade ler salah seorg rakan sepermotoran aku skg berada di Kota Kinabalu, Sabah sbb outstation ke sana. Nama member aku tu Billey(bkn nama sebenar).

Masa aku online FB, nk tau ape dia tanyer??



Billey: Salam bro..
Aku : salam..ape cer??
Billey: Aku kt sabah ba..
Billey : ooowhh..ko diam2 ade bisnes erk kat KK??
Aku : bisnes? aku? kt KK?
Billey : yer la..ko ade bisnes accesories kete erk?? senyap jer tak bgtau kawan2..
Aku : erkk?..tak paham (aku mmg confused)
Billey: ko ler...ade kedai accsesories kt KK bkn nk bgtau kwn2..
Billey: aku ade bukti beb...
Aku : takde bai..manade..aku layan moto tp bikin kedai car accsesories..??
Aku: baik aku buat kedai accsesories sbk beb..hahaha
Billey: tu la pasal...

Billey: ok..jap lagi aku email kt ko pic nih..

Aku: okeh..aku pon nk tau gakss..hehehe

Billey: hehehe..tungguuu..

Aku: ko kt Sabah sure byk 'sumandak' baa..
Billey: semamang nyer beb..byk baa..

........*tuuuut!!!*........

kalo korg nk tau ..ini lah pic yg Billey email kat aku..


Nampak signboard kedai tu...?? tu ler ape yg Billey cube buktikan pd aku..hahahaha!!
So jawapan aku..'betul ler tu nama aku..kebetulan sama nama..atau mgkin dia guna nama aku ...kehkehkehkeh..!!!

tu ler maksud 'sama tp tak serupa...' :D

Adios..!!

2 comments:

Shereen said...

hahahahahahahha mmg poyo ek name han ni

Han said...

siut je ko..kehkehkeh..

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com