You Are Reading

2

Anjung Cafe..kami mai dah!!

TayarGolek.Com Monday, December 7, 2009
Yoooshhh…!
Dlm pukul 10mlm..kami sumer selamat sampai ke Anjung Cafe, Permatang Pauh. Ni kira 1st time ler aku dtg sini.
Masa on de way kesini..mmg gua terbaka jer dgn diorg.. ye ler aku bwk kita..satu demi satu depa potong…zommmmm…zzoooooooommmm..!!! Takpa..takpa la ni aku dh ada kt umah..motot dah ada depan mata..sok pagi g panaih enjin sat!!

  IMG_3786
Ni lah dia piintu masuk Anjung Cafe..dgn lampu yg suram2..adehh romantik banget nih..mmg camera kuat guna flash laa jawab nyer..
Depa parking moto kt depan..aku? VIP punyer area laa..sbb Tauke kedai ni member pak menakan aku gak..

IMG_3788
jr_biker aka Firus dh bingung tuh..camana la depa parking muto nih..?? tp yg jelas..tu haaa..Z1000 tuuu
 IMG_3789
Yg lain pon ade gak ..Z750 tu aku lupa la plak nama bro tu..

Sebelum kami masuk dlm..aku amik kesempatan utk ushar2,test2 moto EVO hak milik terbaru Akmal aka napst..moto SYM250 ..bukan test drive pon..tgk2 jer. OK gak moto tu..Akmal bgtau aku stakat 160kmj-180kmj senang2 jer..power seh!!
paling aku suka moto tu..temapt simpan barang bawah seat tu dh mcm ala2 kereta..beso + siap ade lampu..tak payah nk suloh2 kalo malam..stakat jaket padding+ fullface helmet..selamber dia simpan dlm.

Ok jom..tekak aku dh kering nih..
  alamekkkk…kebetulan ade pertandingan karaoke ler plak kt sini..mlm yg kitorg lepak ni kira mlm yg ke-2 ler..patut ler ramai gadis2 make-up mcm artis..sapa yg menang blh call ABANG ADY jer..utk sign contract..kehkehkeh!!

IMG_3791
Akmal - “lama siut aku tak masuk tayargolek nih..” haa pasni muka aku jgn lupa plak masuk kt fernoutara punyer blog..
 IMG_3792
Terkedu dgn suara sapa tuh? ehm..ehemm..

IMG_3793
baru aku perasan si Syidee ni pakai t-shirt yg order dgn Kimz..mmg ok la pd aku..

IMG_3794
Tu diaaa..wa punyer uncle..pasni ni tak amik ER6N gak tatau ler aku…hahaha..relex pak su..!!

IMG_3795
masih blom sampai lagi minuman..gambir dlu ler..wa pon nak masuk gak..bkn nk byk pon..sekeping 2 jadik ler..utk kenangan ler org kata..org yg kata..

IMG_3797
Masa tgh sibuk bergambir time nih..tiba2 plak Deejay malam tu buat announcement mengalu-alukan kedtgan kami “Selamat datang ke Anjung Cafe kepada group Kawasaki ER6N”…

IMG_3807
Betul2 punyer sengeh ko erk Ammar_Jang!!..mentang2 gadis tu dok lepak sebelah ko jer…hahaha. Tp ko punyer pasal..aku amik pic ni tuk ko..aku tau “adik” tu tak marah punyer..

IMG_3811    
    Ushar skit2 dah le Sani..Dia punyer usharr..fuhh!!

IMG_3804  
Antara peserta karaoke yg dpt aku amik..atas desakan kawan2..dia nyanyi lagu ape erk? “Kasih Mu kasih ku jua..”? ntah ler aku pon tak hingat..


IMG_3805
tuanRJ..masih lagi jadik tumpuan & tempat bertanyer..susah2 jawab jer “NO COMMENT” bro..

IMG_3806
Niat dihati mcm nk karok jer nih..ishhh..nak ke tak nak..nak ke tak nak??

Dlm ramai2 aku rasa..mamat sorg ni suara ala-ala “Jumpe Pakcik Husin”..
IMG_3808         
   So aku panggil bro ni.."Meet Pakcik Maie” ler..
Dlm keadaan yg agak ‘hingaq’ nih..sempat jugak kami berbincang pasal ride ke Tasik Banding..memandangkan 12hb ni Cancel..moto tuanRJ pon blom abih running in lagi..so depa decide nk buat pd 26hb nih..tp tak kompom lagi..misal kata tak jadik gak..kita buat ler tahun depan..bulan Jan ke Feb ker..

Lain2 story..wa sambung nnti..
Adios..

2 comments:

Cahaya Azrin said...

wah....gilew best ken g jejaln ngan mmbe2....syok jew...huhuhuhh...dengki lak rasewnye....hehehee

Han said...

cahaya Azrin..
meh la join TT kitorg..hehheehe

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com