You Are Reading

6

Bro Lan-cb4 layan popia basah??

TayarGolek.Com Saturday, December 19, 2009

 

Yooooosshhh…!

 

Selingan skit..buat geng2 Andalas Bikers Syndicate yg ade TTS mlm td..korg nk tau sgt pasal ni kan…haaa bacer ler sampai abis.. :)

 

Kisah ni sebenarnya kesinambungan dr post aku sebelum ni iaitu repair motor kt Wah Motor. Masa tu kan kitorg pergi makan..so on de way balik dr kedai mamak tu..Lan-cb4 ajak plak pergi Chear Motor Klang. Tp Lan-cb4 plak ajak ikut jalan lain..so & Tuan Syahmi ikut jer ler..

Skali tu kan..eh eh!! Terpandang plak satu banner yg bertulis “LAN POPIA” kt Jln Kepayang berdekatan dgn Maybank & Chear Motor Klang. “Ooooo…Lan, ko diam2 rupe2 nyer dia ade side bisnes yg lain plak yer..sikit pon takbg tau kitorg. Patut ler hari2 kt pouch ko hari2 ade popia jer..kalo stakat bisnes repair/sparepart moto tu aku tak heran ler..ni bisnes makan2 beb!!

Ushar ler..

IMG_4024 Lan Popia….wah lauuu!! kencang betul ko erk Lan..patut ler ushar motor ade lain macam jer..hahahaha..

IMG_4024_1 Meh aku Zoom lagi..korg tak caye gak tak tau la nk ckp aper..ape2 hal tnye Lan sendiri..jgn tanye aku erk..aku sekadar melaporkan..ahaks!!

Ini la kisah nyer..aku & Tuan Syahmi punyer la terkezut..dlm diam2 bukak bisness lain plak erk..pasni kita ke support nih.

Next TTS, aku tau ade popia basah atas meja sorg 5 ketul..huhuhu..so sape2 berminat nk bukak branch blh ler roger2 bro Lan-cb4..komisyen aku 10% jer dr bayaran tu..hehehe.

Ok geng..kang sambung balik nnti. Kitorg nk ke Chear Motor Klang jap..saje jalan buang angin..

 

Adios…

6 comments:

chuck said...

gile lasssss...ak nk g layan lan nyer popia nnti.hehehe

Han said...

Chuck - sms jer, Lan provide delivery skali..kihkihkih

Anonymous said...

Kihkihkih... jom kite ramai2 cuba ini POPIA... xbleh tahan beb... "PERNIAGAAN LANCB4" tuuuuu...

Matjoe said...

yang penting konsisten sedap kalau nk meniaga makan ni. awal2 x sedap, boleh bungkus cepat. awal2 sedap pastu x sedap pun boleh bungkus jugak....

tahniah ler kepada sedara lan cb4.

Anonymous said...

han, semalam lan singgah umah aku dgn shah, lepak minum n makan2 sket, patut la dia kata nak buka kedai makan, rupenye dah bukak.citt.xjemput aku pun utk opening ceremony.haha-blackfire

Han said...

Blackfire - wooo..Lan ngan Shah g jenjalan tak roger2..hehehe..Black sampai skg aku tak rasa lagi popia tu..dtg TTS pon Lan tak bawak..

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com