You Are Reading

4

FERNO Utara TTS @ Anjung Cafe

TayarGolek.Com Sunday, December 6, 2009
Yoooshhhh…!
I am back….!
Setelah hampir sebulan aku menyepikan & merehatkan diri dr mana2 TTS.. buat kali pertamanya dlm bulan Disember, mlm tadi aku tak melepaskan peluang utk join TTS bersama Ferno Utara. Kebetulan aku skg berada di Penang. So, dpt la berjumpa kwn2 kt sini..
Aku dtg berkereta bersama pakcik aku..saja bg racun skit..kot2 menegena…kehkehkeh.
Spt yg dirancang, kami semua RV di Petronas Seberang Jaya @ 9.00mlm. Antara insan yg terawal sampai time tu..Adypjj & jr_biker(firus). Diorg tak prasan aku tuu…yer laaa aku dtg bertayar 4..sib baik Lekuq tak mai..kalo tak..cam biase ler “ape barang g tts naik kete”…hahaha tu ayat stended dia..

Serba skit pic masa kt Petronas Seberang Jaya..
Ade kejutan skit nanti..bg yg tatau lagi ler..
IMG_3775Kat sini pon ramai gak marka…
 IMG_3776ER6N dah mula memenuhi ruang parking Petronas Seberang Jaya..
 IMG_3777Masing2 dok menunggu kawan2 yg lain..takpa ade 15minit lagi sebelum tayargolek kul 9.30 mlm.

IMG_3778Ni moto Abbiemy nih..skali tgk side box dia tu mcm ku kenal jer…??
IMG_3779warning dr jr_biker kt aku.."Pastikan muka aku masuk tayargolek!! kalo tak hang tak blh kuar Penang ”..hehehe..
 IMG_3780 Motor baru ni beb..!! moto sapa nih? ER6N lambat sgt repair..amik moto baru ler…SYM200   250cc bro..bkn 200cc yer..harap mak long!

IMG_3782Ni kire adik-beradik Mitsubishi la erk???tuuuu..ade EVO tuu…
Ade surprise skit..kemunculan sahabat FERNO kite dlm diam2…mmg tak disangka, dia muncul ngam2 kami nk gerak ke Anjung Cafe..nak tau ape dia..tunggu ler next post aku..
aku nk gerak balik KL nih..nnti wa sambung!!
Adios.

4 comments:

Anonymous said...

aku mcm tau kisah berikutnyer bro;p


tuanRJ

Han said...

shhhhhhhhhhh..!! jgn citer dulu bro..hehehe . tunggu kul 3ptg nnti..pastu ko tambah nasik ler citer tuuu..

ok..aku nk gerak KL nih..adios!

ABie said...

ekekeke..... aku tau... aku tau (sambil angkat tangan)!

Aku dah siap lauk dah nie.... RJ, masak nasik tambah!

- ABie.

Anonymous said...

huhuh...z1000 ler apa lagi...AGN696...

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com