You Are Reading

6

Ulang Tahun ke-3 TayarGolek.Com

TayarGolek.Com Wednesday, July 11, 2012
Yooossshh...!!

Salam Sejahtera semua..





Aku menulis bukan kerna nama..
Aku menulis bukan suka2..
Aku menulis bukan mencari glemer..
Aku menulis bukan utk dikenali..
Aku menulis bukan mencari publisiti..
Aku menulis bukan untuk diri sendiri..

Tapi..

Aku memulis untuk informasi..
Aku menulis untuk membentuk 1 komuniti..
Aku menulis untuk merunkai apa itu 'journey'..
Aku menulis agar ianya ibarat satu realiti..
Aku menulis berdasarkan pengalaman apa yang aku rasai..
Aku menulis apa yang aku telah dilalui..
Aku menulis sekadar menghiburkan hati..
Aku menulis untuk mencapai visi..
Aku menulis agar kawan2 hepi..
Aku menulis agar dpt berkongsi memori..
Aku menlis agar menjadi kenangan abadi..
Aku menulis agar semua turut merasai..
Aku menulis ikhlas dari hati sanubari..

Diam tak diam..
3 tahun telah berlalu pergi..
dan aku masih aktif menulis sehingga kini.
Aku berdoa agar TayarGolek.Com masih mendapat tempat dihati pembaca yang dihormati..
Aku berdoa agar TayarGolek.Com masih diminati mungkin 10..20 tahun lagi..

Kadang2 ada masa aku busy..
Kadang2 ada kwn2 dok tanye nape tak update lagi..
Aku hanya mampu kata hihihi..
Itulah al-kisah kalau buat cerita bersiri..
Ada cerita ride aku stori..
Takde cerita, aku berdiam diri..
Terima Kasih diatas sokongan padu kawan2 dan pembaca yang ikhlas sehingga kini..
Tak lupa jugak buat family..
Sokongannye buat aku mampu berdiri hingga kini..

Ucapan 'Happy 3rd Anniversary TayarGolek.Com,dari tahun 2009 hingga kini...
My rides..my bike..my FRENs..My journey!
'Yoooosssshhhhh..! Kite ride sama2 lagi..Itu Memey pasti..!
Surprise..!!


From MrsHan...terharu sambil tergaru2 gue..! :)







Eh..mana sambungan stori Ride Krabi?
Jap lagi aku sambung ler lagi..



Adios,
-Han-

6 comments:

ADIMZ said...

HAPPY BIRTHDAY TAYARGOLEK.COM, terima kasih kerana menceriakan hidup saya..... hidup TG.COM

Anonymous said...

Semangat sungguh Adimz sorang ni..hehhehe

-TG Fan-

Khannaz said...

TAHNIAH TAYARGOLEK.COM...............

Unknown said...

selamat menyambut ulang tahun...

ADIMZ said...

hahaha.... semangat nak pergi terengganu... =)

un-dark87 said...

ganu mari!!!!!!!

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com