You Are Reading

14

TayarGolek.Com @ Majalah WTR

TayarGolek.Com Wednesday, April 14, 2010 ,

Yooosshhhh..!!

Aku bagi laluan skit yer..

 

Alhamdulillah..artikel pertama TayarGolek.Com sebanyak 11 muka surat telah pon publish di Majalah WTR (Word Tour Rider) yang kini telah pon berada dipasaran. Thanks very much WTR..!!

InsyaAllah..akan byk lagi artikel-artikel berkaitan dgn ‘rides’ aka ‘tayargolek’ bakal menemui anda di Majalah WTR..majalah Dwi Bahasa yang PERTAMA di Malaysia..

Jom ramai-ramai kite support Majalah WTR termasuk ler TayarGolek.Com sekali. Aku berharap agar lebih banyak lagi ride yang dapat aku join dgn korang semua..secara tak langsung dapat ler aku menyumbang serba sedikit kepada Majalah WTR..

Sape2 yang telah pon memiliki Majalah WTR keluaran April 2010 (Issue 10/2010)..Terima Kasih tak terhingga..yang belum plak..anda bile lagi?? yiihaaaaaaa…!!

 

Buat korang yang sentiasa support TayarGolek.Com, jutaan TERIMA KASIH sekali lagi dari aku “Blogger TayarGolek.Com”..

 

SAM_4827

  SAM_4828 SAM_4829 SAM_4830 SAM_4831 SAM_4832 SAM_4834SAM_4833

p/s: Thanks kat Nizam_UPM yang tolong tapaukan 3 keping untuk aku & de geng @ Alamanda, Putrajaya..

Mungkin lepas ni giliran gambiran korang plak..manalah tau!!

Sekian,

Adios,

-Han-

14 comments:

Anonymous said...

han,,wtr ni overallnya ok,tp klau kt setiap foto tu ada sedikit catatan/diskripsi lagi kool rasanya.
dlm wtr ada feedback form dr reader,masaelahnya kena pos feedback tu,,nape drg tk buat feedback secara online??klau online lagi cool.
mungkin han boleh bg cadangan ni kt editor wtr.kita nk majalah ni menten mcm roda-roda.

**Abeycuak

ciku said...

Huh... muka aknoor masuk WTR... AKNOOR mai open table utk aku... ko dah glamer!

RaYbAkH said...

Wowowowow..dah kluar dlm WTR..respect sama lu beb. Congrates and Tahniah. Bangga aku, member aku masuk & write untuk magazine.

headsteadi said...

ok. nanti gua beli 1 copy buat kenangan. btw, lu patut pakai ini camera since lu suka amik gambar muka sendiri http://www.samsung.com/my/consumer/camera-camcorder/digital-still-camera/compact/EC-ST550ZDPOAS/index.idx?pagetype=prd_detail&subsubtype=st-series&pid=my_compactcamerasubtype_keyvisual1_st550_230210&pid=my_CompactSubtype_KeyVisual1_ST550_20100304

Matjoe said...

terbaik han. mmg mari. aku harap tayar golek bleh terus berkembang maju

flamiyoes said...

Kita mesti beli....

EJ said...

waaaaaa..... aku ushar 2 tempat blom ada lagi WTR....next week baru sampe....

Han said...

Raybakh - jom la beb..last ride sblm KeTaM ko kene j**l..

Han said...

Ciku - dia dtg Cyberjaya semlm..kitorg dah selamat dah ade org open table..hehehe

Han said...

Ciku - dia dtg Cyberjaya semlm..kitorg dah selamat dah ade org open table..hehehe

Han said...

Headsteadi - aku tgh rikie2 G11 nih..kalo ade jumpa duit tepijak aku sambar ler..

Han said...

MatJoe - InsyaAllah,thnks bro..masih baru nak merangkak2 ni bro..

Han said...

EJ - dahsyat ko beb siap buat edisi siasat tuu..

Han said...

Flamiyoes - beli jgn tak beli..aku jumpa kat Carefour Klang @ kedai Mynews.Com ade jual tggl 3 keping jer lagi..next time tak de ler susah2 nak carik..

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com