You Are Reading

6

Part 6 – Ride Santai ke Muar

TayarGolek.Com Thursday, February 25, 2010

 

Tayar golekkkkkkkkkkkkk…!

Part ni takde ape sgt yg nk di stori mori kan nyer..masa ni kami semua start Tayargolek ke Bandar Maharani.


Semua mata tertumpu kat kitorg..fuh perasan abis abng2 kite..Kembang idong tak hingat punyer! Mana tak nyer..yang kat dapur siap berlari keluar semata2 nk tgk kami keluar dr perkarangan rumah pengantin..hebat tak hebat ler penangan bunyik moto nih..

 

SAM_2644

Backup Marshal dah get ready utk menjalankan tugas..

 

Sewaktu keluar dari halaman rumah pengantin..

 

19674_1337149582143_1033212625_1056540_7673997_n Geng2 abg Chopper selaku tuan rumah..mesti ler depan..

 

19674_1337149742147_1033212625_1056544_8268521_n

TL1000S..

19674_1337149902151_1033212625_1056548_6649929_n

S’porean geng..dari ST owner S’pore.

 

19674_1337150022154_1033212625_1056550_7726476_n

Bro F4iring & Marshal..

 

19674_1337150102156_1033212625_1056552_7285380_n

Ni Bro Nabil ke? Ingat2 lupe plak..kalo salah tolong betulkan ejaan erk..

 

19674_1337150142157_1033212625_1056553_5504114_n

Bro Muss mula nak menerjah..

 

19674_1337150182158_1033212625_1056554_7639022_n

Abg Din..yg sentiasa cool.

 

19674_1337150222159_1033212625_1056555_6846316_n

Eh! Ni bukan Han TayarGolek ker? hahahaha..aku ler tu..!!

 

19674_1337150262160_1033212625_1056556_800744_n

Bro Edd..

 

Gambo2 kat bawah ni diambil oleh Bro Tarmos semasa perjalanan ke Bandar Muar. Kredit to Bro Tarmos.

 

19674_1337150782173_1033212625_1056568_2154034_n

Bukan main lagi erk Luncai meleper…

 

19674_1337150902176_1033212625_1056571_8313415_n 

Jalan di Lenga..memang Lengang!

 

19674_1337150942177_1033212625_1056572_7218474_n

Ade la sebijik dua kereta yg lalu..buat syarat jer tu..

 

19674_1337151142182_1033212625_1056577_6925844_n 

Main road menghala ke Tangkak..dan seterus nya ke Bandar Muar.

Sebenarnya dlm perjalanan ke Muar, pergerakan konvoi telah terhenti buat seketika. Terhenti sebab ade satu kemalangan jalanraya antara 2 buah kereta dgn sebuah lori. Mmg takdan nk amik pics la time tu..

sape2 ade pic tu bleh ler share..

 

Ok..nnti aku citer lagi biler dah sampai yer..

Sambung lagi..!!

p/s: dah macam citer drama ‘Sembilu’ la plak..hehehehe

6 comments:

Anonymous said...

wuiii bro...panjang betul aku nak tunggu habis ni...tu belum tour satu malaysia lagi tu...mau sebulan dua kena karang ayat....wakakawkakawka

flamiyoes said...

Bro, masa dari Lenga nak ke Muo tu, ada lap cantek banyak kan? huhuhu ada satu lap GILER Syahdu kan? bentuk U tuuuu..aku even bawak keter, masa kat lap yg giler tu, perghhh senget2 kapla layan lap syahdu tu..

Han said...

Anonymous February 25 - betul la tu bro..kalo tour malaysia mmg lagi panjang..hehehehe..sabarin pak!!

Han said...

flamiyoes - mmg ade corner U tu..mcm tu skali ko layan erk?ekekeke

flamiyoes said...

tuh laaa.. masa tu duk bayangkan, kalo laa aku bawak superbike,kan.. huhuhu sabo.. kena tgu rumah siap.. hehehe

Han said...

flamiyoes - lambat lagi la nmpk nyer ko nak tayargolek ngn aku...hehehe
racuuuuuuuunn..! bg cepat skit

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com