You Are Reading

13

Custom Design sticker for ER6N

TayarGolek.Com Saturday, January 16, 2010
Yoooshhhh…!!
Salam beb..

Sebenarnye dah lama aku nk buat entry pasal custom design kt ER6N nih. Design mcm kat bawah ni adalah dr salah seorg geng FERNO Utara iaitu Bro Sani aka ‘minat_er6n’.
Pic ni aku ambil masa TTS kat D’Anjung cafe tahun lepas..Blh refer entry ni TTS D'Anjung Cafe
Jom tgk2..ushar2..pastu comment ler ape2 yang patut.

IMG_3827Side view (right)

IMG_3799Side cover( front-right)

IMG_3800Tank with ‘Monster’..
frontFront view..yg logo Transformer korg blh letak logo lain kot??
  IMG_3802Close-up…head lamp

 IMG_3812Side view (left)..

Tu je ler pics yg dpt aku amik..
Bro Sani..Thnks for the approval for those pics yaa..
Adios.

13 comments:

Anonymous said...

bro....cun gak kalu wt design ni...siap ada monster kt tank...ni kn angkat helmet arai monster ni...bru masyuk....nice bike....
mat chah...

Anonymous said...

berapa ler agaknya habis kalu wat design2 ni?kalu murah nak gak kasi cun moto gua...

-mat moto-

Han said...

mat chah - saje racun ko ni bro..hehehe

Han said...

mat moto - tak silap masa aku tnye aritu dia buat dlm rm300++ kot..tp blh custom ikut bajet kite gak. Tempat ni kt area Penang.

Griffin said...

WOW . Cantik bro .Bila nak buat ; )

flamiyoes said...

mmg cun sehh..

Matjoe said...

seriyes chun

Kornology said...

Gempak gak design dia..

Tapi nak p penang buat, jauh gak tu.. aku buat ko punya moto cam moto aku.. mau? hehehhe.. call aku 0182005605

Han said...

Griffin & flamiyoes - mmg cun pon design tu..tp kalo ade option design lain mgkin blh dipertimbangkan... :)

Han said...

Korno - ade design lain ke? aku tau design moto ko mmg superb..hehehe..nnti aku roger ko k..

Kornology said...

bukan la sebijik cam moto aku.. sure la ikut pilihan hati ko..

Han said...

ok..ok.. :)

Han said...

utk makluman, Bro Sani pemilik moto kt atas ni telah mengalami kemalangan. Keadaan moto kurang pasti..dan tuan punye badan dikhabarkan patah tgn. GWS bro Sani..

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com