You Are Reading

2

TTS @ Kelana Jaya – Abisss..

TayarGolek.Com Wednesday, January 20, 2010
Yoooshhhh…!

Bersambung lagi citer semalam..

Masa utk pegi makan & minum..mau tak dahaga air, kul 8.30mlm aku sampai..sembang2, ushar2, pasang tank pad..ushar lagi..demo helmet lagi..dekat pukul 10.00mlm gak baru ler dpt minum..

Nape aku tts dgn geng2 Belang?

so aku akan jawab..aku mmg takde masalah langsung nk TTS/Rides dgn sape2 pon..diorang kwn2 lama & diorg tetap penunggang motorsikal..cuma CC jer kecil.. aku pon sedar, dulu aku pon pakai gak moto cub..mgkin rezeki aku dpt pakai dulu, so jgn lupa diri & jgn lupa pada kwn2.. :)

 IMG_4650 
Antara motor belang yg wujud mlm tu..150 DOHC.


IMG_4651 
Moto Airwind..nk kenal senang je moto dia nih..kalo tak laju, tgk top box la..hehehe

Kat kedai makan..masing2 penuh sabor menunggu minuman & makanan masing2. Sementara mangkanan & air belom sampai..datang jer “otak-otak” 1 bekas..terus lesap. Datang lagi..pon sama lesap gak..hmmm…mmg kaw2 lapor kot diorg nih…termasuk gak ler aku.. :)


 IMG_4653 
Cehhh…sume wat muka cover erk. Padahal, mana air aku nihhhh…!



IMG_4658 
Haah..nape Batrisya(anak bro Man+Ieda) tak kelip tuuu…?? tgk pic bawah…mengiurkan…



 IMG_4654 
Nah kau..amikkk! Nk yg montel, kurus, tembam..semua ada..utk makluman restoren ni diorg guna “code” utk size gelas…yg size extra large tu diorg panggil…”Nescafa ais TEMBAM”… 


  IMG_4659 
Ehhh..korg tak dpt air lagi ker?? hmmm…..


Tp tak lama lepas tu diorg Mula tersenyum sbb air dh sampe yer…tp cam maner size pon gelas tu..air aku gak paling..palingggggg..last skali dapat..aku pon tak paham nape! Mahal sgt kot? ke susah nak buat..ke buat2 susah..Nescafe Tarik je beb!!. nasik dh nak abis makan dh, baru nk sampai....dah tu 2-3 kali aku masuk dlm tnye air aku..adeehhhhhh!! FAILED betul lah..mmg potong aaa,,

Tp camne pon nasib baik tauke kedai mintak maaf..lembut skit hati aku nih..tp aku rasa mmg to much laa..

OK..last pic dr aku..utk geng2 hidung Belang..heheheh..next time roger2 gua la beb..blh lu banjer gue..huhuhu
IMG_4660 

Jfrood, amircheah & Airwind..

Sehingga bertemu di lain hari dan waktu..Thanks to all yang ade mlm tu..jumpa lagi!!
Adios..

-Han-

2 comments:

Matjoe said...

geng hidung belang siut. ni moto memang naked 150.

Han said...

sib baik aku tak edit pic tu biar betul2 nmpk idung tu berbelang..hehehe..


p/s: geng belang..aku gurau je tau..jgn declare war plak.. :P

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com