You Are Reading

3

FERNO serbu Shah Alam – Teluk Batik Ride

TayarGolek.Com Sunday, January 31, 2010
Yoooshhhh…!

Ade yang menunggu gambiran ker? hehehe.. wa intro skit la erk..
Pada tarikh 30 – 31 Jan 2010, tarikh keramat yg telah dipersetujui ramai utk FERNO’s 3rd Gathering ke Teluk Batik. Mengikut sumber maklumat dr website FERNO, seramai 56 peserta yang telah mengesahkan penyertaan kali ni.
kat mana RV diorg?? RV utk ride sulong 2010  kali ini telah dipilih di  di Restoren Seri Selera Seksyen U2, Shah Alam.
Kenapa kat sini? Sbb lokasinya yang strategik & berdekatan dgn laluan ke Puncak Alam..zaidi sponsor breakfast.!!
Ok laaa..wa tunaikan janji gua semalam utk share stori (skit jer) + gambiran..so untuk tatapan anda yang tak dpt men’join’kan diri semalam..sedikit buah tangan dr aku semasa diorg RV di Restoren Seri Selera (bro Zaidi punyer..) Seksyen U2, Shah Alam.
 100_3882
Banner ‘FERNO RIDE 2010 – Teluk Batik”…
 
Ishh..malas la aku nk citer..korang ushar jer la picsyer..kalo tak paham tanye aku..

BREAKFAST:
Breakfast Time..Fully sponsored by Bro Zaidi (Tauke Restoren Seri Selera)..Bg pihak kawan2 FERNO..Terima Kasih byk2 bro..semoga bertambah luas rezeki sekeluarga..

100_3842
Antara menu sarapan pagi..ehh ade lagi..roti canai + Teh Tarik..yummmy..!!


Kehadiran aku pagi tu telah disalahertikan oleh kwn2 time tu..diorg bajet aku akan join ride tu..tp aku hanye sekadar jumpa kwn2 kt sini jer..jadikk la kannnn..
p/s: yang cuba bubuh racun pon ramai tuu…..takpe pics Teluk Batik aku serah kan kwn2 yg sudi share dgn ‘TayarGolek’ nanti..

100_3810
Peace bro.!! Bakayaro, kawaq & Kak Lin(wife abg ArRaubi)..eh mana Abg ArRaubi??

 100_3809 
Owhh..kat sini yer bang..dan disebelah kiri tu adelah wife Bro Zaidi..alaaa camner aku blh lupa nama plak nih..


100_3811
Brp round daaaa korg balun nie…kang moto berat.

100_3832
Antara geng FERNO yg br aku..dr kiri: szal755, kawaq & MJ aka papaJU..

100_3813
Masing2 masih menunggu kwn2 yg masih dlm perjalanan ke sini..

100_3825
Dari kiri: Iza771, Hazrin & Taja..

100_3831
Tambah lagi bro?..heheh..Donn, Reezone & …… (maap..tak ingat)

100_3891 Bro Suhaimi Melaka…salam kenal bro..kenal nama jer sebelum nih..


100_3833 Bro Snooke..

100_3834
Steady  la boys..sok2 paw moto ayah yer..

100_3835
Bro Snooke & family..best lah!! wife & anak very supportive..tp bro, aku dh lupa la nama anak2 bro nih..


DERETAN ER6N:
Jom lepak luar jap..tgk2 motor..

 100_3814
100_3815
100_3816
Ehemm..wa punyer motot pon mau masuk jugak maaa…

100_3817
Sebahagian deretan ER6N di sebelah kiri restoren..

  100_3820 Motor abg MARSHAL..Siapakah tuan punyer motor ini?? Teka…teka…

100_3821
100_3822
100_3823
..dan sebahagian deretan ER6N di bahagian depan/kanan restoren..

Deruman yg memecah keheningan pagi..ceewah!!
100_3818
100_3819
Geng2 Bangi suda sampeee…
100_3877
100_3875

REGISTRATION..
Pendaftaran ini dibuka utk para peserta menerima sehelai T-shirt, cap & buff..yg paling utama adalah kehadiran peserta..

100_3812 Busy nmpk James?

100_3827 Edd (kanan) & Robaz (kiri)..cam aku kenal BUFF nih?? hehehe..

100_3852
Bro Yimiv & wife..

100_3851
Jgn kacauuu..! Abah tgh sibuk tuu..

100_3850
T-Shirt & Buff..

100_3867
Tak de lebih ke t-shirt ni?..kalo ade aku nk gak selai..

100_3868
Jobsmalaysia.com.my cap..

Serba sedikit pics (bawah) view & gelagat kengkawan..

 100_3826
100_3830 Cayalah beb!! gua nak amik pic 2-3 org jer td..skali kene serbu daaa..


You..you..you..on CANDID..!!!

 100_3838 “haa….view sana cantik kot? eh sana kot? ..eh sini kot..?”

100_3839
Abuya..ade ape2 lagi yg nk sumbat bro? Abuya -  geng Southern FERNO.

100_3840
Ermmmm…ape yang Abah tgh pikir agaknye? stok tak cukup??…tak mungkin..

100_3841 
Bro Kawaq..ehhh! masuk ‘TayarGolek’ ke bro??..waa famous la aku pas nih..yiiihaaaaaaa..!!


CUKUP…??
Stok buff pics ade lagi..nnti aku sambung lagi..cukup2 la dulu utk hari nih..
Citer best mesti ler kene sambung..betul tak??
 
Tunggu esok yer..!
daaaaa…

-Han-

3 comments:

Anonymous said...

hapening siot.....mmg tabikkkkkkk kt fERNo ni....
mat chah

Han said...

kitorg tunggu ko jer mat chah.. :D

Anonymous said...

NICK : THE7VIRUS
EMAIL : CYRUS_THE7VIRUS@YAHOO.COM

g jalan mane je selain dari teluk batik.....

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com