You Are Reading

3

Tetamu FERNO - Bro ArRaubi & Wife..

TayarGolek.Com Saturday, January 16, 2010

 

Yoooossshhh…!!

 

Entry kali ni aku saje nk citer skit pasal kunjungan tetamu dr geng FERNO iaitu Abg ArRaubi & wife minggu lepas. Sehari sebelum tu mmg dh plan jumpa aku sbb urusan jual beli buff ler..so bajet2 nk jumpa kt Kapar..

Tp kebetulan plak abg Arraubi ni ade urusan kt Shah Alam..jadi on the way balik ke Kapar tu ..alang2 dh lalu jalan area rumah aku, so dia singgah ler sekejap..rumah aku dgn Abg Arraubi takde la jauh sgt lebih kurang dlm 20km jer..

Roger punyer roger..guide jalan masuk..akhirnya sampai jugak Abg ArRaubi & wife ke rumah aku..

Tak sempat masuk lagi dh sembang mcm2 dh..hehehe..mmg peramah betul la mcm memula2 aku kenal masa FERNO 1st Gathering kt Putrajaya dulu. Aku pon tumpang ler rasa seronok tu..dh mcm saudara sendiri plak..hehehe..

Sambil2 tu..sembang2 ler skit psl motor aku yg tergolek sebelum nih..dia pelawa gak ride ke Kelantan pd 15hb ni (kalo tak silap aku ler)..tp tak dpt nk join sbb keje time tu..next time Insyaallah..

IMG_4488Tujuan lain nyer plak..dia nk aku demo secara ‘live’ mcm mana nk guna BUFF nie..hehehe…nah!! amik..kene candid plak..so camner bang?? yang mcm ni blh buat kan?..hehehe

 

IMG_4489Tu diaaa..mencuba jaya nampak nyer..oppss! tak jadi try??..tak dapat ler aku nk shot pic time pakai buff tu..

 

 IMG_4490Wife Abg Arraubi yg setia dimana jua asben nyer berada..ride? Pillion setia tuuu.. Steady la kak Lin.. ;)

 

IMG_4491Ok bang..last nih! cara yg simple tp nmpak ranggi skit..ade brani bro? …hehehe..

Ok lah..aku sekeluarga mengucapkan jutaan Terima Kasih  atas kesudiannye singgah diteratak buruk aku nih..senang2 dtg ler lagi..

Pasni Kak Lin blh ler roger2 my wife erk..layan gossip ke..kehkehkehkeh!! Blh ushar2 sini http://rapidiri.blogspot.com/  - promote skit..yiihaaaaaaaa..!

Pasal plan ride tu kalo jadik roger2 yer bro..blh ler tgh schedule keje dulu..

 

Off topic – Iklan skit..Lai lai ka tong!! Stok BUFF yg baru ade lagi…Patern 1 masih out of stock. Nnti aku roger2 once stock available k..

Jumpa lagi di entry yg akan datang..

Adios..

 

tayargolek_sticker1

3 comments:

Anonymous said...

Nick : The7virus
Email : cyrus_the7virus@yahoo.com

komen:
Sampai jugak abg arraubi kite nie yer....
sy penah ride ngan arraubi ke endau....
mase tu die bawa LC jer.....
tup...tup.....
terjumpa kat FERNO...(ternmpk pic die)
org kuat ride nie....
hehehehe....
thanks.

Han said...

bro The7virus - owhhh..ko dh kenal lama la bro aRraubila yerk? mmg pon dah 2 kali dia invite aku ride dgn dia tp timing asyik tak cun jer..sabtu lepas dia ajak g Melaka. Ko pon dh join FERNO kan..?

Anonymous said...

yap....
kenal penah ride ngan die...
die ade jemput g umah die...
tp x smpt2 nak sggh lagi...
dah register ngan ferno...
tp muto x de laie....
masih dalam survey...

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com