You Are Reading

7

wajah baru "TayarGolek"

TayarGolek.Com Saturday, January 23, 2010
Yooossshh...!!

Alhamdulillah...akhirnya berjaya jugak aku membuat sedikit perubahan pada "TayarGolek". Sedikit demi sedikit aku cuba memperbaiki website TayarGolek ni..ade la skit2 lagi yg perlu aku buat utk 'enhance' kan lagi web aku nih.. ni pon tak berapa nk siap lagi..bak kata org (org kata bukan aku kata) "pelan-pelan kayuh"..

Kali ni baru ler nampak tersusun skit dok??

So amacam? agak2 ape pendapatan korang dgn "wajah baru" ini? Comment2 dari korang amat2 aku hargai . Alaaaaaaaa...tak yah la nk malu2 kucing utk bg komen..aku takde hal dgn ape2 komen pon (tp kalo lain mcm sgt aku delete ).  Bukan ape beb..aku perasan ramai silent reader kt blog ni..so harap lepas ni korang tonjolkan diri yer

"My bike..My rides..My journey..My Frens..with ER6N"...

Adios..

7 comments:

Anonymous said...

Congrats bro..nice! good improvement.

Anonymous said...

kuning,merah,biru.......nice kaler....
mat chah

Han said...

Mat chah - thnks for comment bro..ko la visitor yg rajin komen. Aku masih lagi mencuba testing nie..InsyaAllah, aku cuba perbaiki dr masa ke semasa..

Anonymous said...

bagi aku..ok la...luas sikit pemandangan..gamba pun bapak besar..tidak cinonet je aku tengok...

keep up good work!..

Matjoe said...

canggih doh ko punya blog. nanti tolong buat kat aku. aku belanja nescafe tembam

Han said...

Anonymous,25 jan - aku pon rasa mcm tu gak..luas skit pandangan..kalo tak sesak :))

Han said...

Matjoe - cam penah dengo jer ayat tu "nescafe tembam"??hahaha..takde la canggih mana bro..masih merangkak belajo nih..;)

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com