You Are Reading

10

Universal PUIG windshield

TayarGolek.Com Wednesday, January 6, 2010

Yoooshhhh…!!

Tak nak citer panjang ler..pic kt bawah adelah Universal PUIG Windshield yg telah selesai dipasang oleh salah seorg customer aku. 

Terima kasih buat Haji Sudir yg membenarkan aku mengambil pics windshield & motor beliau ER6N model 2009..

 P1030067  P1030072 
Aku cuma jual jer tau..pemasangan aku tak buat. Tp nnti korg blh ler suh kedai pasangkan…

Bg mereka yg berada diluar kawasan Klang, kalo berminat..boleh ler aku hantar melalui pos..Harga tak termasuk pos yer..

Kepada anda yg berminat windshield mcm ni..blh refer link spt dibawah..
http://tayargolek.blogspot.com/2009/10/puig-windshield-universal-for-sale.html

*Note: ITEM NOT AVAILABLE ANYMORE.

Sekian.

10 comments:

zailanz said...

Ada gambar side profile? Boleh mintak Hj Sudir kasi review? tq

Han said...

bro zailanz..

gambar dr tepi takde la pulak..tp saya dpt feedback dr Tuan Hj.Sudir melalui sms..mmg +ve feedback. ape2 pon kite tunggu dia punye comment sbb dia kata akan bg comment nnti.

Anonymous said...

Bos versys bley masuk tak?

TayarGolek.Com said...

Anonymous - rasanya tak sesuai

Anonymous said...

Bro, kalau Puig tuk er6n 2012 yang tak guna bracket ada? kalau bawa 140km/h winshield die bergegar tak tuk puig ni? sebab aku punya brand barracuda bergegar la winshield die.

-986-

TayarGolek.Com said...

986 - maaf bro..lama tak update pasal er6n accessories ni.

TayarGolek.Com said...

****ITEM NOT AVAILABLE**********

abangwe said...

salam...nak tanye...windshield puig utk verssys 2012 ade x....yang latest pnye

Anonymous said...

Anta satu windscreen er6n 2010 nie
Bape kos call 0123436383

Anonymous said...

pm bos..0139152512

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com