You Are Reading

8

Kene CURI..!! ER6N ‘08 WRN 9854

TayarGolek.Com Friday, January 22, 2010

 

Yooossshhh…!!

Aku nak bagitau kt korg yg membaca blog aku ..Motorsikal seorang rakan FERNO (ER6N Malaysia) telah kene curi pd 20/1/2009...Ampeh betul lah org yg curi moto nih!!

Tolong ler sampai-sampaikan kpd tuan punyer motor iaitu bro Mark di 017-3214007; 012-2480505..kalo2 ternmpak ke kat area2 korg k..

Info drp Mark "Guys, my bike was stolen just today at Federal Highway. Registration number WRN 9854. If you can, please be on the look out. Thanks...

I parked it at the side of the highway at 4am because I ran out of fuel. At 8am, my bike was still there according to my friend but at 2pm, it was no more there. I just changed both tires yesterday!”

 

Andai kata terlihat motor ER6N ‘08 (Black) seperti pic kat bawah.. tolong roger2..

*pic yg ade dlm koleksi aku..

IMG_3025

Dari arah belakang..

 

IMG_2930

Dari tepi (kiri) – Takde side firing/cover means “Double Naked”

 

IMG_3001

Dari tepi (Kanan) -  diulangi..Takde side firing/cover means “Double Naked”

 

IMG_2868

Ekzos – jenis “Leo Vince” slip on..

 

IMG_2836

Bro Mark aka “turbonoshayabusa”

Aku rasa ini kes pertama moto geng FERNO kena CURI..

Aku sekadar menyampaikan..

 

-Han-

8 comments:

Tuah said...

adehh..motor pahlawannn nieee....

harap segera dijumpai

tuah@FERNO

Anonymous said...

uiskk...aku kalau ilang moto sure nangis beb!ni plak moto besar..

sapela makhluk yg curik ni..takde keje lain btul!

awoi said...

aduh...siap muka tu dol...sedih2...serious..tgk muka MARK..dah nk terglak plak aku..ekekekeekekek

milo_ais said...

aduii..cian lak kat mark. yg lain2 sama2 kita membantu, mana tau kalo2 ternampak ke cpt2 roger. apa2 pon pastikan motor diselamatkan sebaik mgkin sbb ramai mula usha2. ingat rxz ke hape..

Anonymous said...

Mlm td tgk berita psl sekatan polis/bandaraya kat KL kat area bukit bintang.. saya nampak ada mcm muka Mark kat situ.. agaknya tgh carik motor kot. KOT laa..
btw, hope boleh motor tu bleh dijumpai.. first time dgr ER6n ni kena curik. lps ni sama2 kita bukak mata beso2..

Han said...

geng..
Kite sbgg kawan mmg megharapkan moto Mark jumpa balik..pasal road block tu dr semalam lagi dh start sampai la hari nih. Bkn main2 punyer roadblock..2 side skali jalan..

Anonymous said...

hope dpt jupe blk motot ni....amin
mat chah

Matjoe said...

takziah atas musibah yg menimpa. on the serious note, please ensure minyak sentiasa cukup. kalau jadi mcm mark ni, gi roger geng ferno suruh bawak minyak, mark kene stay put kt moto dia tu.

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com