You Are Reading

1

ABS ‘Serbu Open House dirumah Bro Akub @ Pandamaran, Klang ’..

TayarGolek.Com Monday, October 12, 2009

 

Yoooshhhh..!!

Hari tu aku ada bgtau yg kitorg serbu Open House kt rumah Bro Akub lepas dia calling2 masa TTS..so aku sambung balik citer lepas TTS tu..Kitorg tayargolek ke rumah Bro Akub dlm pukul 11.30mlm..

Bak kata Bro Lan-cb4(el Presidente) pasal Open House ni sebenarnya mmg dh di inform awal2 lagi..memandangkan ade bbrp buah moto geng ABS dr K.L yg set utk join..so kami RV di Restoren Al-Bidayah, Andalas ler..

Dah masuk kawasan taman perumahan..skali sesat la plak! takde lah..mana ade sesat cuma kami ‘dinasihatkan’ utk tunggu kt depan dewan..Sementara tunggu Tuan Rumah sampai..aku amik ler pic jap..

 IMG_2980Gambir dlm suasana yg gelap..

 

IMG_2981Nmpak jugak muke ko erk Syami..lain2 tu mintak maap ler..aku tak dpt nk amik pic lebih2 sbb Akub dh sampai..kang aku plak kene tinggal…

 

Sampai dh pon ke tempat kejadian..

IMG_2991View rumah Bro Akub..

 

 

Parking dulu..susun moto elok2..

IMG_2996IMG_2997

 

Oppss..! aku sibuk citer pasal Open House jer..Tuan Rumah tak kenalkan pon erk..

 

IMG_2985Inilah Tuan Rumah yg kitorg pegi serbu..Bro Akub. Jgn main2 dgn bro ni, laju dia bwk moto beb..Blackbird 1100cc dia tu bwk mcm cub cai jer time meleper..

 

1…2…3…Serbuuu..!!

 

IMG_2987          Antara makan2 yg sedap2 dan lazat2 yg bakal disantap dgn bersungguh2..macam2 adaaa! Menu spesel ‘SATE KAJANG’..

 

IMG_2982 Relex beb…relex..jgn berebut!! hehehe…'Sib baik ler aku tak order makanan td masa TTS..kalo tak kerugian beso nih..!!’

 

IMG_2983Aiii..Shah! baru nk start seround dah nk surrender dah..!! Tgk Abg Nizam & Syami tuu…2 cucuk sate skali masuk..

 

 IMG_2984    Wife bro Akub (berbaju kurung)pesan..suh berabis makanan yg ade…fuuuh..banyak tu nk berabis..

 

IMG_2989Azfar (kiri skali)..ni dh lepas makan malam aku nih..ade lebih blh tapau bwk balik blh buat sarapan plak…yiii haaaa!!

 

Siap ade potong kek lagi..!!

Yang ni adelah sambutan harijadi anak saudara bro Akub.."Hepi Besday Gurl..”

Tumpang amik gambo jer..

IMG_2986cube tgk riak muka anak2 tuu…semua muka excited taak sabo nk makan kek. Mana tak nyer..kek dr Secret Recipe tuu..

 

IMG_2988sabo yer anak2, tggu green lite dulu dr Untie..pastu kene nyanyi dulu..pastu kene tiup lilin dulu..pastu kene potong kek dulu..pas tu baru makan..(byyk plak step nk makan kek harijadi kan..)

 

OK ler..kite biarkan anak2 tadi dgn kek masing-masing..

Kitorang plak?? Ape cer??

Makan sudah..minum sudahh..perut kenyang pon sudahhh…kite skodeng ape Shah buat sorg2 kt luar..

 

  IMG_2990 OOooowhh..berasap sorg2..! Siap bersandar kt kete Blackfire lagi..huhuhhu..pic suda kene tangkap daaa..

 IMG_2992cehhh! korg memalu konon..pas aku sound ‘tak nak bergambar dgn artis ke korg?’..dan dan tu laaaa penuh kat depan nih…kehkehkehkeh

 

IMG_2993Aku pon nak tumpang sekaki gak beb..utk tayargolekkkk!! 

 

IMG_2994Hahahahaha…dlm ramai2 kt pic ni..ko sorg je Black yg tak buat ‘V’..nape?? mmg berlaku kat ko ker?huhuhu…

 

 IMG_2995             Logo baru ‘Andalas Bikers Syndicate’ bakal bertukar? Sila komen beb!!

 

Sebelum aku mengakhiri episod Open House ni..terlebih dahulu ucapan JUTAAN TERIMA KASIH buat Saudara Akub & Family atas kesudian menjemput kami menjamu Open House dgn makanan yg sedap2..Tak lupa juga sempena dibulan Syawal yg mulia ini..Kami kwn2 dr Andalas Bikers mengambil kesempatan mengucapkan ‘SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI & MAAF ZAHIR & BATIN’…Semoga diluaskan lagi pintu rezeki buat Saudara Akub & Family..

 

Sekian dulu cerita Open House…

 

Adios..

1 comments:

Han said...

Aku tak approve FB aku lagi nih..

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com