You Are Reading

3

Rear Hugger ER6N’09 aku yg baru..

TayarGolek.Com Friday, October 23, 2009

Yooosshhh..!!
Tibe masanyer aku citer psl rear hugger aku yg lepas..
Hari tu ade kwn yg bertanye..rear hugger aku yang standard kene cilok ker??
Sebenarnya ade lagi..cuma aku skg simpan yg ori..pakai yg custom utk model 09 punyer..
Korang ushar ler..ape2 hal comment kat sini.

Pada aku la..dgn ade nyer Hugger nih aku rasa:

1) nampak lebih menarik dgn hugger yg lebih panjang
2) bentukk hugger tu tak menjungkit ke atas..kalo tak percikan air tu sama jer.
3) Percikan air ketika jalan basah -> tak seteruk sebelum nie.

Jadi kalo ade sape2 yg berminat nk pasang, aku letak iklan tu kat side bar.


IMG_3325
 IMG_3321
 IMG_3322
IMG_3323

3 comments:

Han said...

Kalo nk order hugger camni..call aku @ 012-695 5792

abdillah aafifi said...

salam, bro apa beza paki hunger nie? hujan kalo amacam? ada memercik macam hungger asal?
aku cadang nak pasang jugak?
siang td james call aku, promote this hungger..

Han said...

so far aku tak test dlm hujan lagi..jalan basah ade la..so far takde ler mercik cam ayam percik!

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com