You Are Reading

4

Andalas Bikers “Open House dirumah Shah Indigo & Liza Hanim @ Andalas, Klang” – Finale

TayarGolek.Com Wednesday, October 21, 2009
Yoooshhh..!
saje aku buat korg tertunggu2 (mcm ler ade org tggu)..
Blurrp!! Alhamdulillah..kenyang..
byk betul aku makan hari..penuh siut! Aku dh abis makan..geng2 aku yg lain ape cer? tak abis lagi makan??
makan dah kenyang pon dah..layan sembang ler..Sambil2 tu aku amik la pic bersama tuan rumah..selalu lepak TTS jer..kali ni lepak kt umah dia plak..abis bergambar..sembang lagi..mcm tu ler seterusnyerr..

IMG_3111Sebenarnye bukan aku yg nk bergambar..tp diorg yg sibuk suruh aku bergambar..errr aku tunaikan ler permintaan diorg..
 IMG_3113uiiii..!! korg ushar mende tuh?? jauh tenungan beb?? kene siasat nih..

IMG_3114owhhhh…ushar Liza hanim yerr..! weii Shah kat sebelah aku niee..hhehehe nk buat camner kan..dh namanyer artis ..public figure beb..ade jer peminat walaupon malu2..

Dalam masa sesi sembang-menyembang tu, cam biasa ler topic pasal motor..ride..mmg tak sah kalo tak cerita. Plan nk buat ride besar-besaran dlm bulan Feb’10..tgkler Tuan Presiden punyer jadual..
Pasal moto plak..Suzuki SRAD yg dah lama tak muncul2 mgkin siap seminggu lagi (minggu ni kot)..komen skit beb dh siap blom moto lu?
Pastu bersembang plak dgn abg Ipar si Shah ni..errr bro Azmin kot nama nyer (kalo salah hrp dibetulkan)..pemilik ER6N jugak..cuma tak join FERNO lagi..rasa2 nya dia kenal bro T-reks..lama gak tak dgr citer bro t-reks niih..
uiishh..lama sembang dah ni, air dah 3-4 gelas dah..
Jom ler kiter mungundurkan diri…tp sebelum tu kene la bergambir dulu utk stok tayargolek & FB masing2..
  IMG_3117Andalas Bikers Syndicate bersama Shah & Family (tp kakak pd baby tu takde..)
 IMG_3118 Sok beso paw sebijik moto kat papa yer..

IMG_3119On candid..!!

IMG_3120From the other sideview..tgk tangan tuuu..

Ok lah..masa utk meninggalkan perkarangan rumah ini..
IMG_3122Mmg diorg tak perasaan time ni..
 IMG_3123Haa..br ler tau aku tgh mem’papparazi’kan diri..
On the bikee..!
  IMG_3126Sebelom tayargolek..kami mendapat permintaan dr tuan rumah utk bergambar beramai2..

7316_167547290928_730825928_2599389_7195674_n Ade lagi permintaan..Pengantin pon nk bergambar skali dgn kitorg..fulamakk! giler glemer sehh..huhuhuhu..bkn selalu beb!
Begitulah serba sedikit cerita open house..dan rasanye ini adalh post aku yg terakhir utk ‘Open House” 2009. Bulan Syawal dah berakhir..InsyaAllah ade rezeki & umur yang panjang..kite jumpa lagi raya tahun depan.

Akhir kata…
IMG_3115
Sebelum aku menutup tirai Open House 2009 ini..aku & rakan2 dari Andalas Bikers Syndicate..yg dtg mau pon tidak..mengucapkan jutaan Terima Kasih yg tak terhingga buat Shah & Family atas jemputan ke rumah terbuka ini..Semoga Allah melimpahkan lagi rezeki sekeluarga..Amin.
Andai ada salah dan silap, pohon keampunan & kemaafan..lepas motor siap bleh ride sama2..”
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI… Maaf Zahir & Batin
sekian..
Adios..

4 comments:

Anonymous said...

Fuiiyo..Tuan tanah glemer sey dpt begambar ngan artis..

Han said...

hahaha..glemer erk..ala diorg pon rakan2 sepermotoran & rakan TTS gak..mlm td baru ride dgn diorg pegi Tanjung Malim..nk tgk pic..tggu lerrr!!

SHAH said...

Thanks For Coming bro..

Han said...

no hal beb..taun depan buat lagi...hehehe

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com