You Are Reading

4

FERNO TTS @ NZ Curry House, Wangsa Maju..

TayarGolek.Com Thursday, October 1, 2009
Yoooshhhh,,,!!
Al-kisah…bermula la kisah TTS pertama lepas raya dh pon berlalu mlm tadi..kalo ikut dlm list mcm tak ramai..tp mmg tak diduga..kehadiran melebihi 30 org termasuk 3 org pillion..yg 1st timer ler..2nd timer ler..yg dh berpuloh timer pon ado..Bagus5x!!! cam nie lerr..sembang dlm forum jer mana syiokk..tul dok???
Masa aku OTW ke Shell @ Damansara..terjumpa la sorg mamat ni bwk ER6 gak..jadik aku pon horn ler 2-3 kali & slow down..alih2 mamat tu ajak ber’racing’ plak..siap tunduk lagi tu..Abah aku pesan jgn ber’racing’ sbb tu aku follow slow jer dlm 180kmj.. ;) ..biler sampai Shell..lor!!!! Mersing ruper nyer…ape sal aku tak cam?? ooo..sbb dia tak pakai uniform ‘Gaban wakasau wakasau’ dia laaaa…ada lain skit laa..tu pasal aar tak cam.

Choppp..!! pics ni spesel bg yg RV kt Shell sebelom exit Damansara jer yerrr..yg lain2 jgn jeles..huhuhuhu!!
IMG_2735Yang aku tak tahan..masa lepak kt sini..sempat lagi si Mersing ngurat lampam kaunter kt Shell tuu…hahaha..mcm wa tatau..pastu dia wat ‘tarian tiang’ ler plakk..adusss!!
Pastu nampak Mark dgn kelajuan 26kmj kt higway bersama gadis..laju betul laaa si Mark ni bwk motot..sape gadis tuu Mark?? Tunggu Mark comment yer..kehkehkeh!
IMG_2792 sampai dh pon..aku ingatkan kitorg yg 1st muncul kt sini..skali Kapten Musa (tuan tanah) dh bertapa lama daaa..View tempat kitorg agak gelap skit..so pic byk guna flash lorr!! Lampam ?? Tgk ler kalo blh dpt..
 IMG_2736Tengokkk..pakTam awal sampai tuuu..teh ‘O’ panas dh jadik suam.. Apec plak Teh O ais sejuk dah jadik panas..
IMG_2737Buat julung2 kalinyer Aboy_mpsj muncul..harap2 ler dia bayar cash TTS malam nih..Berkat Syawal..
 IMG_2738Haaa..Kalan..suke ko erk pic ko masuk tayargolek…takpe pasni byk lagi..Sabtu ni kt umah Ari kita layan KambingGolek plak..
  IMG_2740weiii..aku pon nk gak masuk dlm gambir..! yiiihaaaa..IMG_2741Ni yang aku tak paham..mende ler yg Aboy buat tu?? mcm gelak tutop mulot..ko buat ape Aboy?
 IMG_2742Ko ni Mukril…giler keje aaar..time TTS ponnn blasah keje gak..bukan ko dh dpt keje baru ker?? :)
 IMG_2743Welkom bro Adly & wife..alehhh!! malu-malu ler plakss…kehkehkeh..dgn kitorg selamber jer bro..
IMG_2745Ecehhh…Mark! nk control2 plak dgn kitorg..!! Ooo..ni ker gadis yg kitorg nmpak tadi… tak intro pon kt kitorg tadi Mark???hehehe..kwn2 nak tau..bukan aku tauu..aku tolong tanye kan jer..!

  IMG_2746                    Ko betul ke Ijam 1st time join TTS?? IMG_2747                Sheikh Al-Hafiz wss_aboy suda mari!! Korang mmg laaa…aku dtg lambat skit jer nih..space nk letak fulpace aku dah penoh..menci aaar..!!
 IMG_2751 Ehhh..wak Nan pon ade?? Mesti gempaq best nih kalo Wak Nan ade..Wak Nan rokok gulong bawak tak??
 IMG_2752Mana ade camera..kat situ laa jugak Mersing ade..mana ade Mersing kat situ laa ade camera..jgn mare beb, aku tau ko ske bergambo..hehehehe..Afif..kali ni ko mampu tersenyumm…masa kt umah wattados ko set ‘invi’ laa beb..tak nmpakkk!
IMG_2753 Aku dh ckp dh tadi..tak masuk muke, tangan pon jadik…sian kat Paiz tuu…dah posing maut utk gambiran..
 IMG_2754 Ishhhh..mane blh jadik ni bai!! aku punyer order tak sampe lagik korg dh selamat membaham..
 IMG_2765 fulaaamek…bro Adly makan sambil tersenyum tuuu..tanye kt wife bro ler..ade citer best ke sis??

IMG_2760 macam kenal…!! ehh..ni otai nihhhh..

IMG_2766Tudiaaaa…kemunculan Bro MK & Bro Rizal??hah?? Genting?? errrr…errrr…
IMG_2764 Alon-alon wak mangan..!! hehehe..perghh!! Sheikh aboy..ko wat tak paham jer erk kalo dh ngadap mangkanan?? IMG_2767     Bersama YB Paiz yg dtg melawat kawasan(yg baju kemeja+ensem tuuuu)..beliu baru je meluluskan bajet Ride ke Kuantan, Ride Makan Landak & Ride MotoGipang sebnyk RM20,000…Tuan Musa..1st time aku nmpk jelingan maut ko beb..!! seram gak..

IMG_2769        Kemunculan Tok Bendahara aka Abah aka ADB…aiii brp byk abah daa korg nih..Mmg kitorg respect abis..landing je flight kt KLIA terus terjah ke sini..caya laaa!
IMG_2786 wahh Wandet..cam ade improvement je perut tu pas2 raye nih…’Ini la hasil lepas 8 hari raya..kahkahkahkah..’.. Lelaki pojaan gadis niee..jgn main2!
IMG_2779 Abe yg baru sampai dari KB-KL..ape yg diberitau KB-KL 2jam30 minit jer…walauuuuweiii!!
 IMG_2780   wan stoner akhirnya muncul gak lepas kene racun..tp tu ler kalo aku ngn dia ade skali..tetap jadik persoalan..capati jer beb???

    
IMG_2768      Aduuhhhh!! tak blh pakai tul la mapley nih..aku mintak sup daging kambin..blh plak dia bg tulang kambin..!! Sedih wa siut…ko plak camner Mersing?? dpt tulang ke isik??
       IMG_2778 Ni bukan biker bujang lapok erk…?? tolong skitt…
 IMG_2785 Ehhhh…Hazrin!!! Dah balik darat dah..memandangkan ko keje kt tgh2 laut..harap2 ko jgn ler ‘lupe daratan’  nnti..Ko baru nmpk macho ler Ari bile duduk kaki silang..
  IMG_2789 Aku rasa TTS kali ni paling byk port meeting…aku rasa ni port yg ke 8 kot?..Ok cun1 YBB suda bg ‘thumb-up’ 1 kali..
 IMG_2790 Nak kate ade citer sedih..sorg tgh menyengehh, nak kata ade citer gumbira..dua org plak mcm tgh gundah gulana..adehhh! lu sengeh ler sendri2..
 IMG_2787 Adly bersama wife chintaaa.. & Aris bersama wife tercayang..ngehngehngeh..

Jom ushar moto plakk…
 IMG_2755 Diorang kate..bukan aku kate..putih mmg tetap bersinar walaupon gulap gulitaa.. 
IMG_2756  Ni windshield utk ER6N punyer ke Apec?? lain mcm je wa tgk??

IMG_2757 gambir usun atur motor 1..
 IMG_2758 gambir usun atur motor 2..
IMG_2759 gambir usun atur motor 3..yg ade ‘MARSHAL’ korg agak sendri ler motor saper…

  IMG_2762 Seat montot tebuan hak milik terbela Bro MK..sapa2 mau order blh roger Bro MK..bang 20% komiyen erk..tolong iklan nihh..hehehe

IMG_2761Gambir penuh…amacam?? Gerek tak??

IMG_2805 Ehhh..ade lagi ER6N 2008?? kehkehkeh..Wandet..jgn marah aku, diorg yg suruh niee…hahhaaha




































 





























ok..cukup ler sampai sini dulu..nnti aku sambung ler..ade byk lagi citer nih psl baju..psl moto lagi..psl accessories..psl ekjos..gambir2 candid..sok2 ler aku tampal kt sini..sbb kalo upload semua kang slow plak nk publish..
Adiosss….

4 comments:

Han said...

sori geng..ade poblem skit nk publish hari ni..ade gak kwn2 yg siap sms lagi.. :)

Han said...

Aku paste comment Mark dr forum..

turbonoshayabusa wrote:
Tu awek i la Han, soon to be wife...I hope... hahahahahaha!!!!! Tapi top speed tak boleh bla la masa dia ada kat belakang... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


Mark..aku tau tu awek ko..saje je tolong tanye bg pihak kawan2 yg nk tau...mana la tau kot2 bukan awek ade yg nk cuba nasib.. Laughing Laughing

jgn marah Mark..ko marah kang sok Ari panggang wat BBQ

kalan said...

open house ari tak dapek den nak join, weekend nie layan family balik kg

jumpo 17hb kuantan convoy je la han, itu hr den dah dpt visa 24 hours

Han said...

kalan - family 1st maa...ride ke Kuantan aku tak join la beb..keje le plaks..next2 time ler join korg ride..

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com