You Are Reading

5

FERNO ‘TTS @ Restoran Barra, Seksyen 7 Shah Alam’..Part 2

TayarGolek.Com Friday, October 9, 2009

 

Yoooshhhh..!!

Jumpa lagi sambungan TTS Shah Alam..

 

Susun motor cantik2 skit..!!

Kalo takde pic2 moto ER6N ketika parking ni mcm tak sah ler..Pic2 ni WAJIB ade beb..harap2 pasni lagi ler byk moto bersusun..dan yg paling penting, kalo dpt susun moto2 kite dgn lebih teratur lagi laaa cunn beb!!

IMG_2941Kelihatan ER6N dijalanan,,port dh cun,susun atur plak..boleh laaa sbb parking area ade limited skit..tp kenari tu fail laaa..!! blh plak port tgh2..adess!

 

IMG_2897Barisan ni kalo follow susunan mcm kt bawah mesti lagi cun.! Moto ko lagi Apeq!!

 IMG_2898Mcm2 ler..ade yg menghala ke Utara..ade yg susun menghala ke Selatan…

IMG_2911Pasni kite blajo susun moto cantik2 K..bukan ape beb, senang aku,korg, peminat2 yg lalu lalang nk amik gambir..hehehehe

Oren is Orange…

 IMG_2900           Ni motot burak98 ker?? Bau kedai lagi nih…

IMG_2901Berkilat lagi tuuu…dh abis running in blom ni beb? Kalo blom..meh join Ride makan Landak..ride Kuantan..ride bla..blaaa..

  IMG_2914Oren lagi..Yg ni plak bro ReezOne..kalo salah tlg bgtau yer..penat nak mengingat ooo..

IMG_2915 Ade ‘Monster’ la moto ni..

IMG_2917Yg jauh kite dekat2 kan..yg dekat kite rapat2 kan..3 bijik moto ni cam tersisih jer kt blakang…aku letak gakk gambir ni..

Peminat..??

Aku rasa dlm byk2 TTS yg aku join..inilah kali pertama ade betul2 peminat dtg dan bersembang..sape2 yg tak tau atau mmg buat2 tak tau sapa abg nie..tgk la bawah nie..

IMG_2932Ade peminat yg sudi bertnye kabar psl ER6N nih..Bro ReezOne tgh sibuk entertain pasal kaler ‘Oren’ ..'Putih’ & ‘Hitam’..

IMG_2935En. Zulkifli Ahmad ..dr Tourism Malaysia kalo tak silap..Abg ni betul2 berminat dgn ER6N..dr info yg diberitau..akan ade satu event nnti dimana semua pemilik2 motosikal berkuasa tinggi akan berkumpul..mgkin Abah aka ADB blh komen skit2 pasal ni.. 

Ok cukup….!

lain hari lain ceritaaa arrr..candid??nasib la sapa yg kene…

Bersambung…

5 comments:

Han said...

haaa..cam ner? sapa nk jadik tokan time susun motor utk next TTS?

Han said...

burak98 & ReezOne kene byr lebih kat aku nih...hahahaha..

Anonymous said...

patut la ada byk motor malam tu..

Anonymous said...

bro gua dh blanje lu mkn kenduri umah gua kan?? okla 2 cun gak mto gua berpossing kan hahahhaa

Ghaz said...

tahun depan warna flat black pulak akan join keke

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com