You Are Reading

2

Ape benda ‘Swingarm Bobbins’ ni?

TayarGolek.Com Saturday, October 24, 2009
Yoooshhh..!
Start aku letak iklan kat sidebar pasal ‘Bobbin’ nie..ade la aku dpt bbrp email bertanye pasal bobbin..ala nape ler tak comment jer dlm page tu..so senang kwn2 lain nk refer…betul tak??

Bobbin ni utk ape ? Ok aku citer skit, swingarm bobbins  ni digunakan utk paddock stand & juga merangkap sebagai crash protection. Skit2 sama konsep dia mcm Crash slider.

Boleh dikatakan kat semua kedai motor, diorg akan menggunakan paddock stand ketika service moto atau tukar tayar..jadi kalo takde bobbin nie..diorg akan letak screw sbg temporary bobbin..Silap2 haribulan, boleh bercalar ko punyer swingarm tu...

satu lagi..nmpak ler cantik skit moto tu..hehehehe

Ni bobbin yang aku pasang kt moto aku..
IMG_1786
benda ni senang je nk pasang. Pasang sendiri pon boleh..
Sape2 yg takde lagi ‘Bobbin’ ni..blh tgk iklan kt side bar( kiri) nih..

2 comments:

yatie said...

alamak nolan N61 sebijik macam saya punya helmet....

Han said...

layan bike gak ker? hehehe..blh ride skali nnti.. ;)

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com