You Are Reading

4

FERNO ‘TTS @ Restoran Barra, Seksyen 7 Shah Alam..Part 1

TayarGolek.Com Thursday, October 8, 2009

 

Yoooshhh…!!

Sori la beb..kurang berkesempatan hari nih nk update TTS mlm semalam..

IMG_2896

Sepertimana post aku sebelum ni, TTS FERno semlm berlangsung di Restoran Barra, Seksyen 7 Shah Alam..rasa aku ler TTS semalam agak happening sbb dgn cahaya yg agak terang..kawasan tumpuan utk makan..dan yg penting bak kata kwn2 FERNO..byk ‘lampamm’ fresh lalu lalang..hahahaha.

Aku sampai sana dlm pukul 9.30 mlm..dan mmg dijangka  ER6N mula kelihatan ketika masuk ke kawasan ini..yg pastinya rakan2 FERNO yg lain dh pon sampai.

 

Jom..lepak dgn FERNO..!!

 

Aku mmg terharu dgn kawan FERNO semua..masa aku sampai (sorg2 nih)..kedengaran ler suara2 yg memanggil ‘tayargolekkkkk..!!’..Thanks la kwn2 semua..terasa dihargaai siut!!

Utk tidak menghampakan kwn2 yg turun TTS..aku cuba dpt pic semua yg ada..tp mana2 yg lewat tu mintak maap byk2 la yer kalo takde dlm tayargolek TTS Shah Alam.. IMG_2902 Sebenarnya,  masa aku snap pic ni..tak dan nk duduk lagi pon..order air pon blom..hehehe..kawan2 punya pasal..janji muka korg masuk kt tayar golek sudaa…hepi semacam je semua nih???

Dari kiri: bakayaro,Mersing, Mukhrilstudio, Nd, Ari771, Adly, Apeq, ReezOne, Sim, Snooke, Turbonoshayabus(Mark) & awek Mark..

so mana2 yg blom kenal.. sok2 tau dah siape diorg nih(yg nmpk muka je tau)..

 IMG_2903Waaa..bro Snooke(kanan skali)..lama tak nmpak bro nih? Last jumpa masa ride ke Penang..ape cer skg bro?? Sim pon ade..

Kadang2..geng2 Klang ni buat mini TTS Larut malam kt Rest. Sri Has..jadi ahli selalu join spt Mukrilstudio, Sim, Mersing, Aku & Griffin(Dr.Rohan)..stakat ni tu jer la walaupon aku tau ramai lagi pemilik ER6N kt Klang nih..

 

IMG_2908Mana bleh jadik…!!aku pon nak join korg gak..pic ramai2 ni pd aku bukannye ape beb, bayangkan ler lepas 20thn akan dtg tgk pic ni balik..mesti seronok!!

 

 IMG_2907Penuh dgn gelas jer meja ni!! Muka korg tu nasib2 ler..!!

kat sini, air minuman yg menjadik pilihan ramai adelah  Air Kelapa Blended @ ‘coconut Ice Blended’..blh tahan laa..tgk kt pic atas ni pon dh nmpk..

 

IMG_2906Haaa…ni aku cuba close-up skit…Coconut Ice Blanded..harge brp erk? 

 IMG_2904Dari side angle lain plak..kalo ko prasan..Mersing ade dimana2 selagi..dimana ada camera kt situ la ada dia..hehehehe..

IMG_29101st time join TTS - Burak98( yg ensem tgh berdiri tu)..welkom beb! pasni rajin2 ler turun..Cuba tgk Afif & bro Klempong..best plak aksi korg ni! baru caraaa pic2 tayargolek..

IMG_2923ishh..ishh ..ishhh.!! wss_aboy, tak sabo2 ko yer nak salam dgn ‘Abah’..cam ada makna jer beb!! Kemunculan ‘Abah’ yang ditunggu2..nape plak?? tggu laaaa..

 

IMG_2928Salam skit..ehhh..!! Mana satu ‘Abang’..mana satu ‘Adik’ nih?? yang kanan ke yg kiri..??

 IMG_2944 Dibawah cahaya lampu… Snook & ReezOne, pasni nk buat kt mana plak TTS Shah Alam? Kite bg chance bro organise utk Next TTS Shah Alam..amacam?

Banyak lagi pic2 & citer yg aku nk share nih..tp sok2 la aku sambung..nk citer semua tak best laa..drama swasta pon ade iklan kan??

Sambung balik nnti….

4 comments:

Han said...

Brp RM harge Air Kelapa Susu tu? aku just bg duit je b4 blah..

Han said...

Bile nk repeat TTS larut malam kt sini? hehehehe..

basikaltua65 said...

dr uitm shah alam nak ke barra tu ikut mna? apa landmark? sy takde kaitan dgn motor2 ni tp nak tau restoran ni kt mna je. jumaat mlm ni kena bw org pegi sana pla.

TayarGolek.Com said...

basikaltua65 - kalau dari pintu masuk UITM di Seksyen 7, keluar dari situ kat depan tu ade traffic light (terus jer). Jalan terus dlm 50m then amik kiri. Restoren Barra ada dlm area tu (shop lot)

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com