You Are Reading

5

New tail light..

TayarGolek.Com Saturday, October 24, 2009
Yoooshhh..!
Minggu lepas 15/10/2009, saja teman kan Wan Stoner g Kawa HQ..sbb dia nk claim warranty tail light yg berkabur di tepi sebelah kanan & kiri. Pastu plak aku pon terperasan yg tail light aku jd cam di punyer..
Alamak aii! baru je tuka 3 bln lepas sbb blinking..soo aku try la..kot2 dpt tuka. Brade pomen Kawa pon racun suh tuka walaupn milleage aku dh 15000km++.

Mmg rezekii aku..lepas brader yg incharge bahagian check jer..dia kata “ok..pegi register dulu..”..bile dia ckp mcm tu sure la dapat..hehehehe
Ushar pic nih..tail light baru..
IMG_3142 IMG_3140 IMG_3141

5 comments:

Han said...

korg mesti nk comment pasal moto aku bersih berseri kan?ahahhaha..ni penangan bukak rear hugger ler hari tuu..skg kilat dh

abdillah aafifi said...

ehe..aku baru nak kutuk motow hang sbb kotoq sangat..
aku punya dah kaboq gila kat sebelah kiri. aku tanya pomen MF, dia cakap tak bolih claim dah, mileage aku dah 21+++km. cis...camna aku nak buat ekk??

Han said...

nmpak gaya nyer..hang kene dtg Kawa HQ la kot..try nego dgn brader yg incharge bhgn. Warranty..ala ko ckp ler br 6 bulan beli moto ..

Anonymous said...

Han,

sapa nama brader incharge warranty kat kawa HQ tu..
aku punya tail light pun npk semacam jaa.. baru 4 bulan lenjan..

Thanks.

P'JANG

Han said...

p'jang..

aku tak ingat plak name brade tu..tak pe ko dtg je Kawa ckp ngn pomen kawa Boy/fendi..pastu nnti dia tau ler nk panggil brader tu..

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com