You Are Reading

3

Kawasaki Ride MotoGP 2009 @ SIC – part 2

TayarGolek.Com Wednesday, October 28, 2009
Yoooshhhh..!
Sambungan kt SIC..
Kali ni aku just nk share pics jer..kalo nk citer pon tak syiok..so layan jer lah..
!st thing..aku amik pic2 motor.
IMG_3432ermmm…dpt amik pic jadik ler..
 IMG_3433Ni kalo sape2 yg kaki ke Betong..mmg sesuai ler…silap2 haribulan sampau Rusia plak..
 IMG_3434adehhhh..melelehh tgk ini motot..moto sape nih??

IMG_3435Aiisehhh..time wa nk snap, time ni la ade gadis tetiba berdiri depan nih..(ni bkn dirancang)

Kawasaki Booth..
 IMG_3436   Crowded giler dlm booth Kawa nih..nk tau nape?? Tungguuuuuuu…!

IMG_3445Kawasaki ER6F…
IMG_3446
Pssst…! ade lagi pics kt booth Kawa..tu nnti ler kiter citer 


KTM Orange Booth….
Skali ushar2 kt booth KTM Orange nih..ade la 1-2 bijik SuperMoto yg aku kenal..alaa geng2 Cyberjaya gak..kwn2 opis lama..
IMG_3454KTM (bukan Keretapi Tanah Melayu)..
 IMG_3455on candid..! hello ‘hensem boyy..KTM RC8 Rider..!’

IMG_3456Haaa ni ler yg aku ckp td..cam kenal jer motot nih?? weh..Aldrin aka Benladen..mana kau???
 IMG_3457Ermmm…tertarik gak aku dgn sticker nih..ER6N masih dlm proses design lagi..harge??
 IMG_3458Tgh syiok2 amik gambir..ade lak suare dari blakang..“Pic saya tak nak amik ke baaaang!” . Skali toleh ..adehh! bikin suspen gue jer ..Ni ler owner KTM 990 SM  1 opis ngn aku (bkn moto dlm pic ni)..bro Raybakh aka Sulaiman Bakhtiar ..

IMG_3459pergggh..! cun siut ..aku mcm hampir2 terjebak jer..
 IMG_3460Orange is Oren..

 IMG_3461RC8..(rear)
 IMG_3462 RC8 (Front)

IMG_3464Leo Vince..tak tau ler camner bunyik dgn ekjos nih…
 IMG_3465 Wahlauuu…! KTM 990 SMR..
IMG_3466 IMG_3467Amacam..? sticker ni ok??

IMG_3483KTM 990 SuperMoto (kiri) .. KTM 690 Duke

IMG_3485 IMG_3484KTM Super Duke & SuperMoto..
  IMG_3486 Kawasan Larangan…KTM only!!

IMG_3487Byk jugak owner KTM nih…tp yg ade top box tu mmg aku cam saper punyer..hehehehe…ko nk g mana Bro???

Amik berkat…Amin!! IMG_3488 KTM 990 Super Duke..kaler putih..suci..gebu

IMG_3489tumpang glemer jap ler beb..amik berkat..kehkehkeh!

DUCATI Booth..
Kite singgah booth Ducati plak..

IMG_3468  Welcome…
 IMG_3469Ducati Monster..
 IMG_3470Ducati Street Fighter..
 IMG_3471Ducati 1198..aiii ni yg buat Casey Wan Stoner tak tido malam nih!! kehkehkeh..
 IMG_3474 Denso Iridium spark plug…bapok beso nih…
Cukup kot..byk dh gambiran nih..so aku rase aku tutup jer la erkk story MotoGP kt sini..jumpe lagi tau depan ok..
haaa?? pic gadis2 Moto???…tgk ler camner nnti…

Adios..

3 comments:

Ben said...

Ahahaha...aku kat paddock village la bro...sepanjang hari mencekik sambil tgk motogp. Aku sempat jugak jumpa bro Zaidi kat luar masa aku dah tepu dok kat atas pit tu...

Ben said...

Ahahaha...aku kat paddock village la bro...sepanjang hari mencekik sambil tgk motogp. Aku sempat jugak jumpa bro Zaidi kat luar masa aku dah tepu dok kat atas pit tu...

Han said...

ooo..mencekik sorg2 erkkk?? hhahaha..takde hal bro..kalo ade ko aritu blh la amik pic owner dia skali.. :P

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com