You Are Reading

2

Kenangan FERNO di Melaka

TayarGolek.Com Saturday, October 31, 2009
Yoooshhhh…!
Sebelum aku share ride aku ke Sepang-Sg.Pelek-Tanjung Sepat semalam..teringin aku nk imbas balik pics ride yg lepas..

p1020526g
Bile aku belek2 pics ride yg lepas2..aku rasa pic ni aku belom penah lagi masuk tayargolek(TG).. Gambir ni di amik masa ride Gathering FERNO yg ke-2 di PD. Lepas selesai jer program gathering kt PD..masing2 berpecah samada nk gerak terus ke KL atau pon ke Melaka.
So aku decide utk follow ke Melaka..
Serba sedikit pic masa tayargolek ke Melaka..
IMG_0656Kitorg tak isi minyak beb..nk isi air jer..
IMG_0661Hazrin ,Sim & Awoi dgn citer masing2 ‘cara2 corner’..

IMG_0657weii..bile nk tayargolek daaa…kitorg dh lama ready nie..

IMG_0658Masih lagi tunggu turn isik minyak..ni baru 15 bijik motor jer yg follow..kalo semua follow??
IMG_0659Awat la depa ni lambat sgt?? aku dh hangat semacam dah nie?? Awek Ban Zen dah kol aku daah..

IMG_0660Adehhhh…! Letih aku beb..tayargolek punyer pasal ..”peace bro..” – Paiz.
 IMG_0662 kenangan ni beb..pic wattados dgn riding gear..lama tak nmpak Wattados masuk tayargolek kan?? Harap2 cepat la sembuh..
Aku antara group yg ke Melaka..serbu kedai Ban Zen..ushar2 moto, aksesori & riding gear. Hampir 1 jam kt Ban Zan..sambil tggu Ghambou service moto..
Dah alang2 sampai Melaka, pe kate kene cendol?? haaaa…cun! Semua setuju..Jom!  kitorg lepak jap ler kt town sambil2 kene cendol..
p6280378Gambar kenangan beramai2 sambil makan cendol.
Dari kiri (berdiri): James,Robaz,Azhar,Sim,Abey,Royjeff,Kerul & Abuya.                                                                                             Tengah(duduk):Wattados, Armadon.                                          Dari Kiri (depan): Hazrin,Paiz,Awoi,Mersing & Han (aku).
 IMG_066415 buah ER6N terjah ke Melaka..
 IMG_0667 Fuad..diam2 pon 2 mangkuk gak tuu..betapa sedap nyerr!! Biler nk repeat??   
p1020523pizMasa ni ER6N mmg baru lagi keluar..so mgkin ramai lag tatau pasal moto ni.
 IMG_0668Dah 2 mangkuk ko blasah ni..

Rides ke Melaka masa tu pd bulan Jun 2009, skg dh nk masuk bln Nov..diam tak diam 5 bulan telah berlalu…ishh cepat betul masa berjalan beb..sedar2 dh nak hujung tahun kan..
Jadi, buat kawan2 yg follow ride ke Melaka masa nih..harap2 korg dpt imbas balik time nie..Kenangan beb! masa tu semua moto baru je 1-2 bulan kuar kedai..hahahaha..so excited terlebih!
Ape2 pon mmg enjoy la ride nih..!!

2 comments:

sri_mersing81 said...

Cayalah Han!
Masih ada nostalgia (peh, macam da lama giler) kita bersama 'riding' (bukan riding bersama haa....)

Masa ni masing2 tayar stendet lagik....

:P - sri_mersing81

Han said...

ini lah yg aku jumpa masa selongkar pic2 ride yg lepas..

mmg ade nostalgia beb..awal2 penubuhan FERNO.

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com