You Are Reading

2

FERNO “Ride ke Sg.Besar misi memburu…”- sambungan Part 3

TayarGolek.Com Thursday, October 15, 2009

 

Yooshhh..!!

Kite sambung balik..sbb tadi tgh makan..

Kitorg diberi 2 hidang utk 7 org punya makan..so tgk la kesan2 selepas makan..

 IMG_3042Tinggal tulang je beb..banyak kitorg makan..tp lauk masih ade lagi..mmg byk kot tauke kedai bagi..

 

 IMG_3043Tp yg kepompom..gulai landak mmg licin..kuah yg tinggal pon..hmmm mcm takde!

 

IMG_3044Haaa..yang ni sisa2 yg tinggal kt meja sebelah (Arikor9, Mukril, Mark & Ika)… tolak ikan kering jer yg lain semua dh selamat…

 

Bile dah abis makan..takkan nk terus blah kan..so relex2 dulu..bagi turun nasik..kehkehkeh.

Sambil2 tu jom kite kenal2 dgn tauke kedai Restoren Lembah Bernam ini..

IMG_3045 En.karim yang sibuk melayan kitorg..sape2 nk makan makanan yg kite order tadi boleh la ke restoren ini. Memang ‘Marvelous’ ler…!!!

Ok la geng..masa utk kitorg beredar..balik ker? ishhh..belom lagi..ade lagi tempat yg kitorg kene pergi..kalo tak pegi nnti kene blasah terukk…sape? tggu je laa..

IMG_3046Bersiap utk perjalanan seterusnya..

 

IMG_3047Riding gear…siap!!

2.00 ptg – tayar golek…

Beberapa pic yg dpt aku shot masa atas motor..

 IMG_3048Diorg dah jauh tinggalkan aku kt belakang..ini la nasib aku

 

IMG_3049Masih lagi view sawah padi..

 IMG_3050Sawah padi yg terbentang luas..sejuk skit pandangan..

 IMG_3051aku dah semakin jauh kene tinggal nie..masa ni aku ride dlm 60KM/J..

Kemana kitorg nk pegi lepas ni..tunggu episod seterus nya..

Adios…

2 comments:

Anonymous said...

glemer tokei kedai masuk tayargolek..ni kena charge royalti ni..yela..tukang promote menu..huhuhuhu

Han said...

ok gak kalo aku charge erk.. :)

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com