Kapar Motors

You Are Reading

1

ER6N single Seat & ER6N Custom sticker

TayarGolek.Com Saturday, March 13, 2010 , ,

Yooosshhhh..!

 

Selasa lepas, lepas aku balik keje..adelah aku buat TTS Tersembunyi..hehehe kat Equin Park. Alaaa “TTS Tersembunyi” ni takde ape2 pon just kuar minum2 pas balik keje..Jadi roger2 kawan2 yg sangap tatau nk wat pe malam tu, Aku, J and Badul set utk ‘ngeteh’. Masing2 saja nak release tension lepas penat keje.

 

Takpe..takpeee..kite layan minum2..makan2 dulu. Lapor beb..!!

 SAM_3149

Sesedap rasa ko kaut nasik tu erk..hehehe. Sila..sila..makan dulu beb..nnti kite stori.

 

SAM_3150

Luahan hati..lu muka brutal bro..tp jiwa lu halus..ekekekke. Sekali tengok..ok lagi. 2 kali tgk mcm muka tgh keciwa siut..hahahah. Relex bro..relex...balasah lagi air mangga tu dulu.

 

 SAM_3151

Trademark gue..pic sendiri..Oiiit!! Gelak sakan korang erk?? Tau ler nak bakar aku dgn sticker/cat custom motor korang..ahaks!! Ampeh..

 

Tema asal diorg ni sebenarnya nk ‘bakar’ aku dgn ‘custom design + single seat’ kat motor diorg ni..tp aku kebal lagi..tak terbakar lagi..nnti aku bagi tau keputusan malam tu..


Malam tu aku dpt ler capture strike custom design moto bro Badul.

SAM_3156

Dia kata lama dah buat stiker ni..brp RM?

 

SAM_3152 Design utk meter, headlamp & mudguard.

 

SAM_3154

Side firing punyer plak..

 

SAM_3155

@ Tank..

p/s: Badul ckp kat aku..moto dia dah basuh + polish abis ptg tu..skali ujan daaa + langgar lopak air..tu yang nmpak cam tak basuh jer..hehehehe. Alasan ko jer tu…kekekek..yiiihaaaaaaaaaa!!

 

Selain tu, ape yang aku nak share ni pasal single seat. Khas buat korang yang berminat dgn Seat cowl aka single seat utk ER6N. Dah pasang dah pon..harge??? Akan update nnti..

 

SAM_3159

Pandangan dari atas..

 

SAM_3159

Close up skit..

 

 SAM_3158

Side view..

 

SAM_3157

Full view..

So, what say you??

 

Diringkaskan cerita malam tu..makan dah, minum dah, sembang2 pasal moto dah, bayar pon dah..tiba masanya nk start motor plak..

jeng..jeng..jenggg!

Biler enjin dah start..melotup..lotup bunyi ehhh!! Maka dgn itu keputusan malam tu mcm kat bawah nih..hehehehe

image

 

Sebelum aku abiskan citer ni..aku nk say Thanks la kat bro J sbb banjer aku & Badul makan mlm tu..tau ler lu tgh masyukkkk!! buat Badul plak..thnks bro sms aku ajak minum..hehehe.

Kkdg aku terpikir gak..ade yg 1st time jumpa, tp kalo menyembang dh mcm kawan2 lama jer. Mgkin diorg sumer2 ni selalu respond atau ade communicate dgn aku kat ‘shoutbox’ sebelum nih. Ok la..korg mmg best la..satu rentak dgn aku..sok2 blh ngeteh2 lagi.

 

Adios,

-Han-

1 comments:

Tn Hj Hashim said...

Yo Salam,
Cun aa seat cowl tuh .. bleh bagitau mana nak carik & harga?

- hishamhkc@yahoo.com

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com