You Are Reading

4

Majalah WTR

TayarGolek.Com Sunday, March 28, 2010
Yoooshhh…!!

Pada awal2 pembabitan aku dlm dunia penulisan blog tahun lepas..kadang2 ade juga keinginan salah satu artikel kat TayarGolek suatu hari nanti masuk dlm majalah permotoran..tak kire lah majalah ape pon asalkan ade..heheh..

Tahun lepas pernah jugak aku cuba2 nasib menghantar artikel ke sebuah majalah, tu pon atas approach dr member gak..gambar & pics dah bagi..tp lepas tu sunyi sepi.. Rezeki takde lagi kot..?

Majalah WTR (World Tour Ride)
Nak dijadikan cerita, baru-baru nie aku dpt sms dari  Aji KTM, dia bgtau  suh aku kol Bro Sham aka Beduqstar  dr Majalah WTR. Aji KTM bgtau yg diorg carik aku pasal citer2 ride kat TayarGolek.Com ler..Thanks byk2 kat Aji KTM, kalo tak kerana sms Aji..aku tak tahu menahu pasal nih..

Lepas tu plak Raybakh kol aku..dia kata "beb..ade berita baiiiiiiiiiiik punyaa!!".. aku pon pening2 lalat jap.."amende nyer beb..??..ko dpt keje baru ker?kehkehkehkeh.." bikin gue konpius..

"Alaaa..ade ler..tunggu aku sampai opis.." tu la last ayat dia bagi kat aku.. :( .

Tp ape yang dia bgtau adelah berkaitan hal yang sama ..neway, Thanks byk2 kat Raybakh sebab sanggup simpan rahsia bbrp jam..sib baik ko bgtau..hehehe.

Ni serba skit Frontpage “Majalah WTR (World Tour Ride)”..

image

So malam tu sempat jugak aku kol Bro Sham tu..ade la skit2 citer. Yang pasti dia nak aku bg artikel kalo boleh esok (pagi). Dlm kes haritu, aku plak balik keje kul 10.00 mlm..adeehh! Tido lewat ler jawab nyer..hahaha


Ok lah..nnti aku sambung skit (skit jer) pasal meet up dgn Majalah WTR..ok!!
Adios,
-Han-

4 comments:

flamiyoes said...

Congratulation Bro.. I knew u r the right person to write about rides. When they came out with ur articles, please tell us and we would love to read about it.. I wish u good luck and happy writing!!

RaYbAkH said...

WOW..abang hensem la.

Nanti ader ride jgn lupe ajak saya. Saya nak jugak muke masuk majalah.

Anyway bro, TAHNIAH & Selamat Maju Jaya.

Han said...

flamiyoes - thnks Flamiyoes for the wishes..yeah no worries, I will tell all of you once it published. ;)

Han said...

RaYbAkH - hahaha..siut je ko men saya-saya plak..OK beb, kalo ade berita terkini wa roger2 lu..

p/s: Raybakh pon salah sorg pembawa berita pasal majalah WTR ni selain Aji..Thanks beb!!

Post a Comment

Harap dapat tinggalkan nickname atau email anda..

 
Copyright 2010 TayarGolek.Com